Menu

DOMOWY WYRÓB SERÓW WYD. 3 (opr. broszurowa)

Cechy produktu

  • ISBN 9788377732250 
  • Oprawa broszurowa 
  • Autor RICKI CARROLL 
  • Wydawnictwo RM 
  • Ilość stron 272 
  • Rok wydania 2014 

Opis

Witajcie w świecie serów!
Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i mnóstwo innych serowych smaczków
Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Choćby w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia.
Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych wielbicieli serów, historyjki o sławnych serowarach oraz różne ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
„W tej książce wynajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, by już za pierwszym razem stworzyć doskonały ser." San Francisco Examiner

Autorzy: Carroll Ricki

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.