T100 to nowość w ofercie bieżni firmy York Fitness. Niska cena, dobra jakość i niewielkie gabaryty to główne zalety tego modelu. Wysyłka na koszt F4U!!!
Podoba Ci się ten produkt?
Bieżnie, York Fitness
T100 to nowość w ofercie bieżni firmy York Fitness. Świetna cena, dobra jakość i niewielkie gabaryty to główne... szczegóły w sklepie »
Rabat dla użytkowników Facebooka 3% Rabat dla stałych klientów do 10% Łącznie do 13% Rabatu!
Fitness / Bieżnie / Elektryczne, York Fitness
To nowość w ofercie bieżni firmy York Fitness. Dobra jakość i niewielkie gabaryty to główne zalety tego modelu szczegóły w sklepie »
Uwaga, transport gratis! W sportness.pl przy zamówieniach na kwotę powyżej 200zł transport gratis!
Bieżnia YORK T100 + PREZENT + WYSYŁKA GRATIS!!! POZNAŃ DOSTAWA Z WNIESIENIEM I MONTAŻEM
Bieżnie treningowe, York Fitness
T100 to nowość w ofercie bieżni firmy York Fitness. Pierwsza cena, dobra jakość i niewielkie gabaryty to gł... szczegóły w sklepie »
Sport i hobby / Fitness / Bieżnie, York Fitness
Parametry techniczne Silnik - moc znamionowa (moc max.) 1.0 KM (2.0 KM) Zakres prędkości (km / h) 1-12 km / h Kąt... szczegóły w sklepie »
Sprzęt do ćwiczeń/SIŁOWNIA I FITNESS/Bieżnie, York Fitness
Dane techniczne: silnik - moc znamionowa (moc max.) 1.0 KM (2.0 KM) zakres prędkości (km / h) 1-12 km / h kąt... szczegóły w sklepie »
Bieżnia ELEKTRYCZNA T100 York DOSTAWA GRATIS / NEGOCJUJ CENĘ
Sport i hobby / Fitness / Bieżnie, York Fitness
OPIS: Bieżnia ELEKTRYCZNA T100 to nowość w ofercie bieżni firmy York Fitness. Pierwsza cena, dobra jakość i... szczegóły w sklepie »
Bieżnia YORK t100 - Dostępna od ręki!
Sprzęt treningowy / Bieżnie, York Fitness
DOSTAWA GRATIS Bieżnia T100 to nowość w ofercie bieżni firmy York Fitness. Świetna cena, dobra jakość i niewielkie... szczegóły w sklepie »
Opinie użytkowników Nokaut.pl
Cenisz sobie opinie o produktach? Podziel się własną! Dołącz do dyskusji!
Średnia ocena / 5 4/5 na podstawie 1 oceny
Data dodania opinii: 30 października 2008 Thu, 30 Oct 2008 17:56:04 +0000
Bieżnia, jak ją kupiłam była dla mnie idealna. Mam ja od pół roku. Kupowałam ją trochę pod siebie, i zależało mi na przystępnej cenie. Biega też na niej mój mąż ale bardzo rzadko. Po tym pół roku mogę powiedzieć, że dla szybkiego biegu to ona nie jest. Taki średni bieg jest ok, ale dla kogoś kto więcej biega i chce szybciej i mocniej, to odradzam. Widzę to po moim mężu, biega tylko na niej, gdy nie może pobiegać na dworze i straszni esie męczy. No i po dwóch miesiącach zaczęła trzeszczeć i robi to do dziś. Mam jeszcze gwarancję, zobaczymy co będzie dalej. Polecam ją tym, którzy biegają raczej spokojnie i niezbyt szybko.
| Komputer | tak |
|---|---|
| Maksymalna waga ćwiczącego | 110 kg |
| Maksymalna prędkość bieżni | 12 |
| Długość pasa bieżni | 120 cm |
| York Fitness |
DOSTAWA GRATIS! Bieżnia T100 to nowość w ofercie bieżni firmy York Fitness. Świetna cena, dobra jakość i niewielkie gabaryty to główne zalety tego modelu. Parametry techniczne: Silnik - moc znamionowa (moc max.) - 1.0 KM (2.0 KM) Zakres prędkości - 1-12 km / h Kąt pochylenia - 3 stopniowy sterowany manualnie Pomiar tętna - sensory dotykowe Wymiary pasa biegowego (dł.szer.) w cm - 120 x 40 Grubość pasa biegowego - 1,6 mm System bezpieczeństwa - Tak Możliwość składania - Tak Rolki transportowe - 2 Max. waga użytkownika - 110 kg Zasilanie - 230 V Wyposażenie dodatkowe - 2 schowki na bidon, podpórka pod książkę Wymiary po rozstawieniu (dł.szer.wys.) w cm - 140 x 72 x 137 Wymiary po złożeniu (dł.szer.wys.) w cm - 58 x 72 x 137 Waga - 49,5 kg Wyświetlacz - 1 okno LED Czas (min,sek) - Tak Prędkość (km / h) - Tak Dystans (km) - Tak Wydatek energetyczny (cal) - Tak Tętno (ud. / min.) - Tak Programy treningowe ogółem - 9 Program manualny - 1 Program treningowy celowy - zorientowany na czas, dystans, kalorie Program predefiniowany - 5 POBIERZ CERTYFIKAT
OPIS: Bieżnia ELEKTRYCZNA T100 to nowość w ofercie bieżni firmy York Fitness. Pierwsza cena, dobra jakość i niewielkie gabaryty to główne zalety tego modelu. SPECYFIKACJA PRODUKTU: Wymiary pasa 120x40cm Kąt nachylenia 3 stopnie regulowane manualnie Prędkość 1-12 km / h Silnik Elektryczny 1,0 KM moc znamionowa 2,0 moc max Wymiary 140x72x137m Wymiary po złożeniu 58x72x137cm Waga 49,5g Max.waga Użytkownika 110kg Rolki transportowe Tak Wyświetlacz LED Prędkość, Czas, Dystans, Kalorie, Tętno Programy 9 w tym 5 predefinowanych i 1 manualny, program treningowy celowy: zorientowany na czas, dystans, kalorie Puls Sensory dotykowe Gwarancja domowa 2 lata
(podobny opis w: sporti.pl)
Parametry techniczne Silnik - moc znamionowa (moc max.) 1.0 KM (2.0 KM) Zakres prędkości (km / h) 1-12 km / h Kąt pochylenia 3 stopniowy sterowany manualnie Pomiar tętna sensory dotykowe Wymiary pasa biegowego (dł.szer.) w cm 120 x 40 Grubość pasa biegowego (mm) 1,6 mm System bezpieczeństwa Możliwość składania Rolki transportowe 2 Max. waga użytkownika (kg) 110 kg Zasilanie 230 V Wyposażenie dodatkowe 2 schowki na bidon, podpórka pod książkę Wymiary po rozstawieniu (dł.szer.wys.) w cm 140 x 72 x 137 Wymiary po złożeniu (dł.szer.wys.) w cm 58 x 72 x 137 Waga (kg) 49,5 kg Funkcje komputera Wyświetlacz 1 okno LED Czas (min,sek) Prędkość (km / h) Dystans (km) Wydatek energetyczny (cal) Tętno (ud. / min.) Programy treningowe ogółem 9 Program manualny 1 Program treningowy celowy zorientowany na czas, dystans, kalorie Program predefiniowany 5
Bieżnia Insportline Jocker IN400
Specyfikacja techniczna i wyposażenie: bieżnia silnikowa 1,25 HP (1,5 HP maximum) moc silnika ręczna regulacja nachylenia 3 LCD ekrany komputer wyświetla: czas, dystans, prędkość, kalorie, puls 6 ustawionych programów w 3 trybach powierzchnia do bieg...
Zobacz pozostałe serwisy
Porównanie cen w sklepach internetowych
Użytkownicy, którzy oglądali ten produkt oglądali także:
bieżnie | bieżnie elektryczne | bieżnie treningowe | bieżnie do biegania | bieżnie magnetyczne | bieżnie york | bieżnie kettler | bieżnie matrix | bieżnie sportowe | bieżnie elektryczne kettler | bieżnie spokey | bieżnie thorn | nokaut pl | york bieznia york t100 elektryczna | spinning rower sprzedaż | york t100 opinie | która bieznia jest najlepsza | bieznia elektryczna york t 100 | Bieżnia elektryczna York T100 | bieżnia elektryczna t100 york fitness 51065 | bieżnia firmy york fitness | york t100 | york fitness porównanie | bieżnia treningowa york ocena | bieznia elektryczna | bieżnia york t100 | bieżnia elektryczna york t 100 | gdzie kupić bieżnie najlepsze ceny | bieznia t 100 | bierznia elektryczna york t100 gliwice | bieżnia york | bieznia