Menu

Kij bilardowy II cz. McDermott G708

Cechy produktu

  • Producent McDermott 
  • Rodzaj kij 

Opis

Kij bilardowy II cz. McDermott G708 linia G od producenta McDermott to kije, których produkcja odbywa się w USA. Ogólnoświatową sławę przyniosła firmie konstrukcja wysokiej jakości z egzotycznych gatunków drewna, niesamowite inkrustacje oraz niemal niezliczone możliwości przypasowania kija pod danego gracza.

Charakterystyka: rękojeść stworzona z klonu oczkowego zdobienia inkrustacje z cocobolo, zielonego forniru i czarnego uretanu, ponadto wstawki z klonu gwint 3/8"-10 - pewnie łączny szczytówkę z rękojeścią + kołnierz ze stali rdzoodpornej szczytówka i-Pro Slim - najbardziej innowacyjna szczytówka McDermott dająca maksymalną kontrolę nad uderzeniami, dodatkowo zdobiona inkrustacjami wielowarstwowy skórzany tip Europool Medium zagwarantuje idealną kontrolę waga kija - 19-19,5 oz - może być dostosowana pod zawodnika specjalnymi śrubami wyważającymi Od 1968 roku kije producenta McDermott stale powiększają swoją jakość, zgodnie z oczekiwaniami graczy wobec profesjonalnych kijów bilardowych.

Tylko po rygorystycznych oględzinach kij lub szczytówka mogą otrzymać certyfikat Jakości McDermott i zostają one dostarczone do sprzedawców detalicznych. Eksperci kontroli jakości produktów McDermott analizują szczegółowo każdą część kija - żadna niedoskonałość nie jest tolerowana.

Jako Regionalny Dealer marki McDermott: gwarantujemy najlepsze ceny wieczystą gwarancję producenta - przejrzyj jak skorzystać z gwarancji dostępne usługi i gratisy: Zdzierak + instrukcja obróbki tipaZOBACZ TUTAJ GRATIS PRZY ZAKUPIE KIJA zamiana tipa w kiju bilardowymZOBACZ TUTAJ GRATIS PRZY ZAKUPIE KIJA I TIPA Wyważenie kija bilardowegoZOBACZ TUTAJ GRATIS PRZY ZAKUPIE KIJA Wypożyczenie zestawu McDermott Demo sprawdź TUTAJ GRATIS PRZY ZAKUPACH* Grawerowanie kija bilardowegoZOBACZ TUTAJ

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.