Menu

Czekolada gorzka do fondue oraz fontann | 2,5 kg

Cechy produktu

  • Producent Callebaut 
  • Rodzaj czekolady gorzkie 

Opis

Czekolada gorzka do fondue oraz fontann | 2,5 kg, Czekolada do fondue oraz fontann Callebaut, Deserowa (gorzka) 2,5 kg. Klasa Premium, Zawartość kakao - 56,9 %, Występuje w formie pastylek/kaletek. Dzięki temu czekoladę z łatwością się dozuje i rozpuszcza. Czekoladę można stosować dodatkowo do bezpośredniego spożycia. Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub bezpośrednio w fontannie. Do każdego zamówienia dołączamy instrukcję przygotowania czekolady. Czekoladę można stosować ponadto: - jako polewę do ciast i wypieków, - jako polewę do lodów i deserów, - do produkcji pralin i czekoladek. Doskonała do czekoladowego fondue. Spróbuj smaku dowolnie dopasowanych owoców zanurzonych w ciepłej, jedwabistej czekoladzie.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.