Moje konto

W tej kategorii nie udało się znaleźć dokładnie takich produktów

Poniżej znajdziesz wszystkie produkty w kategorii Czekolady i bombonierki.

Czekolady i bombonierki

140 produktów z 14 sklepów

strona 1 z 7

Czekolada mleczna 500g

Producent TONINO LAMBORGHINI Rodzaj czekolady mleczne

… idealny do przygotowania w maszynach vendingowych, jak również tradycyjnie poprzez zalanie odpowiedniej ilości sproszkowanej czekolady gorącym mlekiem. Na 100-120 ml mleka należy wsypać ok. 25g czekolady, całość zagotować ciągle mieszając. Dłuższe gotowanie nada czekoladzie większej gęstości, którą zawsze można zredukować dolewając odpowiednią ilość mleka. Czekolada zapakowana jest w elegancką metalową … SZCZEGÓŁY →

Czekolada na gorąco Monbana Tresor 1kg

Producent MONBANA Wielkość opakowania 1000 g

… bez dodatkowych substancji polepszających smak, ani mleka w proszku, powstała ze starannie zebranych i obrobionych ziaren ciemnego kakao. Po zmieszaniu z gorącym mlekiem powstaje gęsty i kremowy napój o wyrazistym czekoladowym smaku. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA: W ekspresie ciśnieniowym - czekoladę wsypujemy do dzbanka i zalewamy mlekiem; po wymieszaniu napój spieniamy przy użyciu dyszy. Pod wpływem temperatury … SZCZEGÓŁY →

oszczędzasz do 59%

Ristora Cioccolata in tazza

Producent INNY Wielkość opakowania 1000 g

… Densa? to nieporównywalnie wydajniejsza i smaczniejsza czekolada od tanich cheminizowanych proszków na polskim rynku, to czysta czekolada sypka na bazie wyselekcjonowanych i starannie obrobionych ziaren ciemnego kakao, bardzo ?kremowa?, o wyrazistym smaku. Przyciąga miłym aromatem. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA: W ekspresie ciśnieniowym - czekoladę wsypujemy do dzbanka i zalewamy mlekiem; po wymieszaniu napój … SZCZEGÓŁY →

Czekolada na gorąco Monbana Supreme 1kg

Producent MONBANA Wielkość opakowania 1000 g

… z gorącym mlekiem powstaje gęsty i kremowy napój czekoladowy o charakterystycznym włoskim smaku. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA: W ekspresie ciśnieniowym - czekoladę wsypujemy do dzbanka i zalewamy mlekiem; po wymieszaniu napój spieniamy przy użyciu dyszy. Pod wpływem temperatury czekolada gęstnieje. W filiżance - wsypać do filiżanki odpowiednią ilość czekolady i zalać gorącym mlekiem, a następnie wymieszać. … SZCZEGÓŁY →

Biała Czekolada na gorąco Monbana Tresor 500g

Producent MONBANA Rodzaj czekolady białe

… W ekspresie ciśnieniowym - czekoladę wsypujemy do dzbanka i zalewamy mlekiem; po wymieszaniu napój spieniamy przy użyciu dyszy. Pod wpływem temperatury czekolada gęstnieje. W filiżance - wsypać do filiżanki odpowiednią ilość czekolady i zalać gorącym mlekiem, a następnie wymieszać. Po chwili powstaje aromatyczny gęsty napój czekoladowy. UWAGA! Nie jest to napój czekoladopodobny (kakao z mlekiem), … SZCZEGÓŁY →

Czekolada na gorąco Monbana Traditionnal 1kg

Producent MONBANA Wielkość opakowania 1000 g

… w proszku. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA: W ekspresie ciśnieniowym - czekoladę wsypujemy do dzbanka i zalewamy mlekiem; po wymieszaniu napój spieniamy przy użyciu dyszy. Pod wpływem temperatury czekolada gęstnieje. W filiżance - wsypać do filiżanki odpowiednią ilość czekolady i zalać gorącym mlekiem, a następnie wymieszać. Po chwili powstaje aromatyczny gęsty napój czekoladowy. UWAGA! Nie jest to napój czekoladopodobny … SZCZEGÓŁY →

Tonino Lamborghini Czekolada Biała 0,5 kg

Producent Tonino Lamborghini Rodzaj czekolady białe

… w każdej filiżance kawy zaparzonej na bazie ziaren Tonino Lamborghini. Tonino Lamborghini to również wyjątkowe i niezwykle smaczne gorące czekolady pitne. Tonino Lamborghini Biała Czekolada to wyśmienity napój o smaku białej czekolady, idealny do przygotowania w maszynach vendingowych, jak również tradycyjnie poprzez zalanie odpowiedniej ilości sproszkowanej czekolady gorącym mlekiem. Na 100 ml mleka … SZCZEGÓŁY →

Tonino Lamborghini Czekolada Gorzka 0,5 kg

Producent Tonino Lamborghini Rodzaj czekolady gorzkie

… tradycji palenia klasycznego, włoskiego espresso z nowoczesną technologią procesu doboru, prażenia i pakowania wyjątkowych kawowych kompozycji. Staranne procedury oraz ścisła kontrola całego procesu produkcji gwarantują zawsze tą samą, najwyższą jakość w każdej filiżance kawy zaparzonej na bazie ziaren Tonino Lamborghini. Tonino Lamborghini to również wyjątkowe i niezwykle smaczne gorące czekolady … SZCZEGÓŁY →

Tonino Lamborghini Czekolada Biała 1,5 kg

Producent Tonino Lamborghini Rodzaj czekolady białe

… Lamborghini to również wyjątkowe i niezwykle smaczne gorące czekolady pitne. Tonino Lamborghini Czekolada Biała to wyśmienity napój o smaku białej czekolady, idealny do przygotowania w maszynach vendingowych, jak również tradycyjnie poprzez zalanie odpowiedniej ilości sproszkowanej czekolady gorącym mlekiem. Na 100 ml mleka należy wsypać ok. 25g czekolady, całość zagotować ciągle mieszając. Dłuższe … SZCZEGÓŁY →

Tonino Lamborghini Czekolada Classic 1,5 kg

Producent Tonino Lamborghini

… samochodami i niewątpliwie jest to prawidłowe spostrzeżenie, jednakże to nie wszystko... Tonino Lamborghini to niezwykle luksusowa marka wyznaczająca nowe trendy, a zarazem określająca styl życia. Sama kawa sygnowana charakterystycznym logo byka jest unikalnym i doskonałym połączeniem pasji oraz wieloletniej tradycji palenia klasycznego, włoskiego espresso z nowoczesną technologią procesu doboru, … SZCZEGÓŁY →

Tonino Lamborghini Czekolada Pomarańcz. 0,5 kg

Producent Tonino Lamborghini

… palenia klasycznego, włoskiego espresso z nowoczesną technologią procesu doboru, prażenia i pakowania wyjątkowych kawowych kompozycji. Staranne procedury oraz ścisła kontrola całego procesu produkcji gwarantują zawsze tą samą, najwyższą jakość w każdej filiżance kawy zaparzonej na bazie ziaren Tonino Lamborghini. Tonino Lamborghini to również wyjątkowe i niezwykle smaczne gorące czekolady pitne. Tonino … SZCZEGÓŁY →

Czekolada mleczna truskawkowo - jogurtowa z fruktozą bezglutenowa 100g Frankonia

Producent Frankonia Rodzaj czekolady mleczne Wielkość opakowania 100 g

… cukrzyków ramach diety planowanej. Skład: miazga kakaowa, masło kakaowe, fruktoza, serwatka w proszku-z mleka, emulgator: lecytyna sojowa, pasta z orzechów laskowych, odtłuszczone mleko w proszku, olej roślinny, odtłuszczony proszek jogurtowy (4,8%), tłuszcz roślinny utwardzony, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy, aromaty. Może zawierać śladowe ilości sezamu, orzechów ziemnych, laskowych i innych … SZCZEGÓŁY →

Czekolada gorzka z kawą, bez cukru, bezglutenowa 75g

Producent Torras Rodzaj czekolady gorzkie Wielkość opakowania 75 g

… maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, innulina, odtłuszczony proszek kakaowy, kawa (3%), emulgator - lecytyna sojowa. Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający. Może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów. Zawiera naturalne cukry. Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna - 450 kcal - 1840 kJ białko - 6g węglowodany - 46g tłuszcze - 32g błonnik - 10g Informacja dla chorych … SZCZEGÓŁY →

Czekolada mleczna kawowa z fruktozą beglutenowa 100g Frankonia

Producent Frankonia Rodzaj czekolady mleczne Wielkość opakowania 100 g

Skład: miazga kakaowa, masło kakaowe, fruktoza, mleko pełne w proszku, lecytyna sojowa, wanilina. Może zawierać śladowe ilości sezamu, orzechów ziemnych, laskowych i innych orzechów.Zawartość kakao: minimum 34%. 1WW = 22g, 1WBT = 28g wg SSGW SZCZEGÓŁY →

Czekolada gorzka z mango, bez cukru, bezglutenowa - 75g , Torras

Producent Torras Rodzaj czekolady gorzkie Wielkość opakowania 75 g

… słodzikiem - maltitolem. Chocolates Torras - 75gSkład: Maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, innulina, odtłuszczony proszek kakaowy, banany (3%), aromaty, emulgator - lecytyna sojowa.Informacja dla diabetyków: 1WW = 21g, ok. 5 kostek.Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna - 1804 kJ / 447 kcal Białko - 5,5g Tłuszcz - 31,5g Węglowodany - 48,0g w tym cukry 1,5g Błonnik - 10g … SZCZEGÓŁY →

Czekolada mleczna z płatkami kukurydzianymi, bez cukru, bezglutenowa 75g

Producent Torras Rodzaj czekolady mleczne Wielkość opakowania 75 g

… bez dodatku cukru, słodzona słodzikiem - maltitolem.Skład: słodzik - maltitol (44%), miazga kakaowa, masło kakaowe, mleko pełne w proszku (15%), płatki kukurydziane, słód kukurydziany, sól, miazga kakaowa, lecytyna sojowa, aromat waniliowyNadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający. Może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów. Zawiera naturalne cukry.Wartości odżywcze na 100g: wartość … SZCZEGÓŁY →

Czekolada mleczna z fruktozą bezglutenowa 100g Frankonia

Producent Frankonia Rodzaj czekolady mleczne Wielkość opakowania 100 g

… kakaowa, masło kakaowe, fruktoza, mleko pełne w proszku, lecytyna sojowa, wanilia. Może zawierać śladowe ilości sezamu, orzechów ziemnych, laskowych i innych orzechów. Zawartość kakao: minimum 34% Masa: 100g. Wartości odżywcze w 100g wartość energetyczna - 556 kcal Białko - 10g Węglowodany - 48g w tym cukry - 47g w tym laktoza - 12g w tym fruktoza - 34g w tym skrobie - 1g Tłuszcze - 36g w tym nasycone … SZCZEGÓŁY →

Czekolada mleczna z orzechami laskowymi bezglutenowa 100g Frankonia

Producent Frankonia Rodzaj czekolady mleczne Wielkość opakowania 100 g

… z całymi orzechami laskowymi słodzona fruktozą (BEZGLUTENOWA). Produkt może być spożywany przez cukrzyków w ramach zbilansowanej diety. Skład: fruktoza, orzechy laskowe (22%), masło kakaowe, miazga kakaowa, mleko pełne, pasta orzechowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromat. Może zawierać śladowe ilości sezamu, orzechów ziemnych i innych orzechów. Nie zawiera glutenu. Zawartość kakao: 34% w masie cze … SZCZEGÓŁY →

Czekolada biała z jagodami goji bez cukru, bezglutenowa 75g Torras

Producent Torras Rodzaj czekolady białe Wielkość opakowania 75 g

… czekolady o wyjątkowych smakach bez dodatku białego cukru.Skład: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, jagody goji 7%, aromat waniliowy, emulgator - lecytyna sojowa.Informacja dla diabetyków: 1WW = 21g, ok. 5 kostek;Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna - 477 kcal / 1804 kJ Białko - 5,5g Tłuszcz - 31,5g Węglowodany - 48,g (w tym cukry 1,5g) Błonnik - 10g … SZCZEGÓŁY →

Czekolada gorzka miętowa z fruktozą bezglutenowa 100g Frankonia

Producent Frankonia Rodzaj czekolady gorzkie Wielkość opakowania 100 g

Skład: miazga kakaowa, masło kakaowe, fruktoza, mleko pełne w proszku, mannitol, sorbitol, lecytyna sojowa, wanilina. Zawartość kakao w skorupce czekoladowej: minimum 60%. Może zawierać śladowe ilości sezamu, orzechów ziemnych, laskowych i innych orzechów. Zawartość kakao: minimum 34%. SZCZEGÓŁY →

O kategorii Czekolady i bombonierki

Słodkie i pyszne czekolady gorzkie, mleczne, z nadzieniem i bombonierki znajdziesz dzięki naszej porównywarce cenowej. Sprawdź ofertę i dokonaj zakupu w naszych sklepach online!

Sprawdź też