konwencjonalne serowe fondue za każdym razem było przygotowywane w ceramicznym garnku, który wcześniej został natarty czosnkiem, co nadaje potrawie specyficznego smaku i aromatu. Dzięki ceramicznemu naczyniu Emile Henry, teraz możemy przygotować fondue we własnej kuchni, ciesząc się prawdziwym smakiem i atmosferą konwencjonalnego posiłku. Garnek tworzony z ceramicznego materiału delikatnie rozprasza ciepło, co pozwala utrzymać rewelacyjną temperaturę fondue przez cały czas trwania posiłku. Nie tylko zachowuje on odpowiednią temperaturę serowej mieszanki, lecz także broni ją przed zbyt prędkim stygnięciem, zapewniając niezmiennie smakowite doznania kulinarne. Zestaw do fondue składa się z ceramicznego garnka, palnika, stojaka oraz 6 widelec do fondue, co zapewnia kompletny komplet niezbędny do przygotowania i serwowania tego unikatowego dania. Waga zestawu wynosi 1,6 kg, a jego wymiary to: średnica 35,5 cm, szerokość 24,5 cm, wysokość 19,5 cm, długość wewnętrzna 22,3 cm, a także wysokość wewnętrzna 7,8 cm. Jest to znakomita wielkość, żeby przygotować fondue dla 6 osób, co czyni go wyśmienitym rozwiązaniem zarówno na rodzinne spotkania, jak i przyjęcia ze znajomymi. Dzięki temu zestawowi do fondue możemy stworzyć niezapomniane chwile przy stole, dzieląc się pysznym serowym fondue z bliskimi, i ciesząc się wspólnie spędzonym czasem w nieszablonowej atmosferze....