Menu

DIET FOOD Makaron Konjac Noodle 200g

Cechy produktu

  • Rodzaj makaron 

Opis

Głównym elementyem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej wykonana nosi na dodatek nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy. Makaron konjac: - to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu, - artykuł 100% pochodzenia roślinnego - może być przechowywany w temperaturze pokojowej poprzez około rok - certyfikowany poprzez JAS (Japanesse Agricultural kanon) - jest transparentny, bez własnego smaku, prosto wchłania aromat dodatków i przypraw - jest prędki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy składniki: konjac glucomannan, woda, wodorotlenek wapnia Sposób przygotowania: Wypłukać precyzyjnie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie, szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni. Opakowanie 200g (masa netto po odcieku) Wartości odżywcze w 100g produktu: wartość energetyczna 27kj / 6.4kcal węglowodany: 0.5g cukier: 0g białko: 0g tłuszcz: 0g błonnik: 4.5g Kraj pochodzenia: Chiny

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.