Menu

BeMyBean - Etiopia Sidamo

Cechy produktu

  • Producent BeMyBean 

Opis

Bemybean - Etiopia Sidamo

Ziarna, które trzymacie w rękach, rosły w najróżniejszych farmach regionu Sidamo. Dzięki czemu w filiżance wynajdziemy przekrój złożoności genetyki kawowca – rejonie żyznej gleby i szerokich deszczów. Przeciętna słodycz, przeciętna kwasowość i przyjemne, lekkie body tej Etopii to przepis na udanego, rześkiego dripa na lato. Obróbka mokra: 24h fermentacji, płukanie, 12-24h moczenie w źródlanej wodzie i suszenie na zacienionych stołach poprzez 10-14 dni.

Profil sensoryczny:pomelo, pralinki

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.