Moje konto
  • Co jeść przy cukrzycy [opr. miękka] Co jeść przy cukrzycy [opr. miękka]

Co jeść przy cukrzycy [opr. miękka]

3 oferty z 3 sklepów

ISBN 9788363559571 Autor Rusin Wiesława Rok wydania 2013 Oprawa miękka Wydawnictwo Dragon Ilość stron 96 WIĘCEJ INFORMACJI ↓

Co jeść przy cukrzycy - Wysyłka od 3,99 - porównuj ceny z wysyłką

… Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii posiłków (np. śniadań) proponujemy kilka wariantów, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na poszczególne składniki pokarmowe. Zatroszczyliśmy się, aby komponować posiłki z użyciem „superpokarmów”, wspomagających …

Dostępny od ręki  ✓

Co jeść przy cukrzycy / wysyłka w 24h od 3,99

… Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii posiłków (np. śniadań) proponujemy kilka wariantów, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na poszczególne składniki pokarmowe. Zatroszczyliśmy się, aby komponować posiłki z użyciem „superpokarmów", …

Dostępny w 3-7 dni  ✓

Co jeść przy cukrzycy Przepisy na wyśmienite i zdrowe potrawy

… x 240, objętość 96 str., oprawa miękka Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii posiłków (n …

Dostępny od ręki  ✓

Informacje o produkcie

ISBN9788363559571
AutorRusin Wiesława
Rok wydania2013
Oprawamiękka
WydawnictwoDragon
Ilość stron96

Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała.

W ramach danej kategorii posiłków (np. śniadań) proponujemy kilka wariantów, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na poszczególne składniki pokarmowe. Zatroszczyliśmy się, aby komponować posiłki z użyciem ?superpokarmów?, wspomagających leczenie cukrzycy.

Choroba nie musi skazywać diabetyka na rodzinną alienację kulinarną ? przeciwnie ? może stać się bodźcem dla prozdrowotnego odżywiania dla całej rodziny. Niniejsza książka pokazuje, że odżywianie dla zdrowia może być proste i niedrogie, a dania ? smakowite, różnorodne i kolorowe.

Komentarze i pytania

Zadaj pytanie dotyczące produktu lub zostaw komentarz na jego temat.

Sprawdź też