Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygotowanie dań, karta dań – menu, przepisy BHP i zatrudnienie w gastronomii (umowa o pracę, rozmowa kwalifikacyjna, kwestionariusz osobowy).
ISBN: 9788302135941
Kod paskowy: 9788302135941
Autorzy: Sarna Rafał, Sarna Katarzyna
Wydanie: 1
Rok wydania: 2013
Kod wydawcy: 20321
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 168
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 17.0x24.0cm
Głębokość (mm): 10
Waga: 0.26
Języki: polski, angielski
Grupa towarowa: Książka
ISBN: 9788302135941
Kod paskowy: 9788302135941
Autorzy: Sarna Rafał, Sarna Katarzyna
Wydanie: 1
Rok wydania: 2013
Kod wydawcy: 20321
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 168
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 17.0x24.0cm
Głębokość (mm): 10
Waga: 0.26
Języki: polski, angielski
Grupa towarowa: Książka