Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania [opr. twarda]

Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania [opr. twarda]

  • Cena od: 22,20
  • Autor: Praca zbiorowa
  • Ilość stron: 384
  • Rok wydania: 2012
  • Oprawa: twarda
  • Wydawnictwo: Olesiejuk
Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania [opr. twarda] Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania [opr. twarda] Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania [opr. twarda] Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania [opr. twarda] Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania [opr. twarda] Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania [opr. twarda] Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania [opr. twarda] Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania [opr. twarda]
Oferty 1-1 ułożone według:
Tanie książki bookinista.pl0/53 opinie
Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania

Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania

Dostępny do tygodnia

22,20 zł

+ dostawa od 6,50 zł
  • 12,50 zł Przesyłka pocztowa
  • 14,50 zł Przesyłka priorytetowa
  • 20 zł Kurier
  • za darmo Odbiór osobisty
  • 8,50 zł Przesyłka pocztowa
  • 7,50 zł Przesyłka priorytetowa
  • 17 zł Kurier
  • za darmo Odbiór osobisty
  • 6,50 zł Przesyłka pocztowa
  • 10,50 zł Przesyłka priorytetowa
  • 11 zł Kurier
  • za darmo Odbiór osobisty
Przejdź do sklepu

Tanie książki bookinista.pl

Informacje o produkcie

Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania [opr. twarda]

Bogaty wybór przepisów, zdrowe, świeże składniki, aromatyczne zioła i przyprawy - oto tajemnica popularności kuchni włoskiej. Ta znakomita książka kucharska w przejrzystej formie prezentuje bogactwo i różnorodność oryginalnych, włoskich recept i sprawia, że sama ich lektura tak dalece pobudza apetyt, że ogarnia nas nieprzeparta ochota spróbowania tych pachnących zup, kolorowych i chrupiących salat oraz bajecznych deserów. Książka zawiera mnóstwo przepisów na różne okazje z uwzględnieniem odmiennych kulinarnych upodobań. A przepisy są tak łatwe w przygotowaniu, że w okamgnieniu można wyczarować smak południa i urok włoskich potraw. Przepisy są przejrzyście zestawione w grupach tematycznych i zaprezentowane krok po kroku na kolorowych ilustracjach, jasne dla początkujących i zaawansowanych. Oznaczono stopień trudności, czas przygotowywania i gotowania każdej potrawy. Uzupełnieniem są rady kucharza i warianty dań. Dla wtajemniczonych podano wartości odżywcze i zawartość kaloryczną potraw.

Dane techniczne

Parametry
Autor Praca zbiorowa
Ilość stron 384
Rok wydania 2012
Oprawa twarda
Wydawnictwo Olesiejuk

Dodaj swoją opinię

Powiązane kategorie