Moje konto
  • Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb [opr. miękka] Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb [opr. miękka]

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb [opr. miękka]

4 oferty z 4 sklepów

ISBN 8370734413 Autor Binder Egon Rok wydania 2011 Oprawa miękka Wydawnictwo Multico Ilość stron 120 WIĘCEJ INFORMACJI ↓

Księgarnia Poltax.waw.pl

★★★★★
660 opinii

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Dostępność sprawdź w sklepie →

Ksiazki-Medyczne.eu

★★★★★
1840 opinii

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Dostępny od ręki  ✓

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Wysyłka od 5,99 - kupuj w sprawdzonych księgarniach !!!

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Dostępny od ręki  ✓

Księgarnia Profit24

★★★★★
7116 opinii

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - wysyłamy w 24h

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - wysyłamy w 24h

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Dostępny w 3-7 dni  ✓

Informacje o produkcie

ISBN8370734413
AutorBinder Egon
Rok wydania2011
Oprawamiękka
WydawnictwoMultico
Ilość stron120

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.

Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surow a, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy.

Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatu nki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.

Komentarze i pytania

Zadaj pytanie dotyczące produktu lub zostaw komentarz na jego temat.

Sprawdź też