Moje konto  ▾

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb [opr. miękka]

ISBN 8370734413Autor Binder EgonRok wydania 2011Oprawa miękkaWydawnictwo MulticoIlość stron 120 WIĘCEJ INFORMACJI ↓

4 oferty z 4 sklepów internetowych

Informacje o produkcie

ISBN8370734413
AutorBinder Egon
Rok wydania2011
Oprawamiękka
WydawnictwoMultico
Ilość stron120

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.

Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surowa, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy.

Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatunki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.

Komentarze i pytania

Zadaj pytanie dotyczące produktu lub zostaw komentarz na jego temat.