Moje konto
  • Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb [opr. miękka] Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb [opr. miękka]

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb [opr. miękka]

5 ofert z 5 sklepów

ISBN 8370734413Autor Binder EgonRok wydania 2011Oprawa miękkaWydawnictwo MulticoIlość stron 120 WIĘCEJ INFORMACJI ↓

BookMaster.pl

★★★★☆
2528 opinii

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w...

Dostępny od ręki  ✓

Ksiazki-Medyczne.eu

★★★★★
1783 opinie

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Dostępny od ręki  ✓

selkar.pl

★★★★★
16855 opinii

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

… i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surowa, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatunki ryb polecane …

Dostępny od ręki  ✓

Księgarnia Profit24

★★★★★
6998 opinii

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - wysyłamy w 24h

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - wysyłamy w 24h

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Dostępny w 3-7 dni  ✓

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Wysyłka od 5,99 - kupuj w sprawdzonych księgarniach !!!

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Dostępny od ręki  ✓

Informacje o produkcie

ISBN8370734413
AutorBinder Egon
Rok wydania2011
Oprawamiękka
WydawnictwoMultico
Ilość stron120

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.

Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surow a, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy.

Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatu nki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.

Komentarze i pytania

Zadaj pytanie dotyczące produktu lub zostaw komentarz na jego temat.