Moje konto
  • Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej [opr. miękka] Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej [opr. miękka]
  • Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej [opr. miękka] Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej [opr. miękka]

Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej [opr. miękka]

1 oferta z 1 sklepu

ISBN 8371415966Autor Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek MelaniaRok wydania 2009Oprawa miękkaWydawnictwo REAIlość stron 168 WIĘCEJ INFORMACJI ↓

Informacje o produkcie

ISBN8371415966
AutorSuperczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Rok wydania2009
Oprawamiękka
WydawnictwoREA
Ilość stron168

Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu; składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka; gospodarka wodna organizmu; normy żywienia i wyżywienia; planowanie wyżywienia; żywienie człowieka chorego; zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie; najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Treści podręcznika obejmują zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla tego zawodu.

Komentarze i pytania

Zadaj pytanie dotyczące produktu lub zostaw komentarz na jego temat.