nbsp;
Bardziej równomierne gotowanie
Grzałka ceramiczna w połączeniu ze znajdującą się wewnątrz urządzenia warstwą emalii ceramicznej rozprowadza daleką podczerwień w podgrzewanej żywności, redukując liczbę zimnych punktów.
Środek antybakteryjny
Wnętrze z emalii ceramicznej uniemożliwia rozwojowi bakterii i gwarantuje bardziej higieniczne środowisko gotowania.
Brak mieszania się zapachów
Wnętrze z emalii ceramicznej nie absorbuje wilgoci, aromatów ani smaków, dzięki temu podczas kolejnego gotowania nie następuje mieszanie się zapachów i smaków.
Bardziej równomierne gotowanie
Grzałka ceramiczna w połączeniu ze znajdującą się wewnątrz urządzenia warstwą emalii ceramicznej rozprowadza daleką podczerwień w podgrzewanej żywności, redukując liczbę zimnych punktów.
Środek antybakteryjny
Wnętrze z emalii ceramicznej uniemożliwia rozwojowi bakterii i gwarantuje bardziej higieniczne środowisko gotowania.
Brak mieszania się zapachów
Wnętrze z emalii ceramicznej nie absorbuje wilgoci, aromatów ani smaków, dzięki temu podczas kolejnego gotowania nie następuje mieszanie się zapachów i smaków.