wspaniały smak? Po prostu dodaj parę! PlusSteam PlusSteam Kuchnia parowa PlusSteam - Połączenie pary i gorącego powietrza sprawia, że potrawy są soczyste w środku i cudownie chrupiące z wierzchu i zachowują do 90% witamin.
Działanie pary pozwala na pieczenie i gotowanie bez dodatku tłuszczu. Wspaniały do wypieków, pieczenia mięs oraz gotowania na parze, prosto odgrzeje także potrawy, zachowując pełnię ich smaku. Pasteryzacja Pasteryzacja Już dzisiaj bezpiecznie i komfortowo pasteryzuj swoje przetwory dzięki funkcji PlusSteam.
dzięki czemu Twoje domowe przetwory zachowają wszystkie wartości odżywcze, a także oryginalny specyficzny smak Funkcja Suszenie Funkcja Suszenie Dzięki tej kuchni zachowasz oryginalny i unikatowy smak owoców i warzyw.
Specjalna funkcja pozwala na ustawienie temperatur w zakresie 40-70 stopni co sprawi, że suszenie we własnej kuchni będzie szybkie i przyjemne. Podgrzewana szuflada Podgrzewana szuflada Podgrzewana szuflada – Dzięki wykorzystaniu ciepła wydobywanego się przy pieczeniu i umieszczeniu talerzy w specjalnej szufladzie możesz radować się ciepłymi talerzami przy podawaniu swoich dań tak jak w najlepszych restauracjach.
Pieczenie w niskiej temperaturze Pieczenie w niskiej temperaturze Twoje domowe gotowanie już dziś może olśnić wszelkich dzięki pieczeniu w niskiej temperaturze. Pieczenie mięs w temperaturze 50-70 stopni pozwala zachować ich znakomitą wilgotność i naturalny smak i wszystkie wartości odżywcze mięsa przez co końcowy smak jest jak w najkorzystniejszych restauracjach.
Płyta gazowa Płyta gazowa Płyta gazowa to bezawaryjny i rozciągliwy partner w Twojej kuchni. Niezależnie od tego, czy przyrządzasz szybkie spaghetti, czy wymagający długiego duszenia gulasz, płyta gazowa Electrolux zapewni Ci wyjątkową jakość posiłków.
Kuchnia gazowo-elektryczna PlusSteam EKK54957OX Wydobądź ze swych potraw jeszcze lepszy smak. Funkcja PlusSteam zadba o dostarczenie pary na początkowym etapie pieczenia, dzięki temu Twoje wypieki będą rewelacyjnie wyrośnięte i pulchne.
Z kolei opcja termoobiegu zapewni im wyjątkową chrupiącą i apetyczną skórkę. Proces pieczenia jest również szybszy i bardziej energooszczędny dzięki systemowi pieczenia konwekcyjnego HotAir. Równomierny obieg powietrza w komorze sprawia, że Twoje potrawy są zawsze świetnie upieczone ze wszelkich stron.
Specjalny tryb suszenia w niskiej temperaturze pozwala przygotować smaczne i pożywne przekąski dla całej rodziny. Przeprowadzenie tego procesu w zakresie 50-100°C pozwala zachować smak i większość potrzebnych substancji odżywczych.
Ustawienie trafnego czasu gotowania pozwala wyłączyć się piekarnikowi samoczynnie, a funkcja opóźnienia startu sprawi,przystosujesz pracę urządzenia do swojego trybu życia. Prędkie rozpoczęcie gotowania na kuchni gazowej jest jeszcze osiągalne dzięki zintegrowanej zapalarce, która uruchamia się razem z pokrętłem gazu.
Poz...