Menu

TARGROCH 500g Mąka ryżowa

Cechy produktu

  • Producent Targroch 
  • Rodzaj ryżowa 
  • Wielkość opakowania 0.5 kg

Opis

targroch 500g mąka ryżowa • perfekcyjna do wypieków • rewelacyjny zagęstnik do zup i sosów • używana w dietach bezglutenowych mąka ryżowa wykonana jest z drobno zmielonych ziaren ryżu. Mąka ma delikatny słodki smak, co powoduje,nadaje się wspaniale do słodkich wypieków, naleśników, deserów. Wyśmienita do wytworzenia makaronu ryżowego, klusek, placków. Może być użytkowana jako zagęstnik do zup i sosów. Wykorzystywana jako odpowiednik mąki pszennej w dietach bezglutenowych. W zakładzie pakowane są w dodatku: sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki so2, produkty zawierające gluten, zróżnicowane orzechy. Pomimo dołożenia wszystkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie niewiele znaczących ilości tych produktów.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.