Moje konto

Szukany produkt nie jest obecnie dostępny we wskazanej kategorii

Poniżej znajdziesz wyniki wyszukiwania we wszystkich kategoriach. Ich listę znajdziesz w lewej kolumnie.

maszynki miesa maszynka 22 we wszystkich kategoriach

23 produkty z 4 sklepów

strona 1 z 2

Wilk - maszynka do mięsa MG-22SS

w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii

Producent SZRON_1

… z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości. Polerowana obudowa ze stali nierdzewnej o regularnych kształtach sprawia, że „wilk\" jest bardzo łatwy w czyszczeniu. Maszyna spełnia standardy CE w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Polecana do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego. … SZCZEGÓŁY →

Wilk - maszynka do mielenia mięsa HB-22

w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii

Producent SODA PLUS

… 220 kg/h wraz z opcjonalną przystawką do robienia kotletów tzw. steaker\'em (kotleciarką) stanowi idealne rozwiązanie dla różnego typu zakładów gastronomicznych, sklepów mięsnych i hoteli. Obudowa oraz wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej. W wyposażeniu wilka znajdują się: 2 sitka (4 i 6 mm) oraz lejek do nadziewania kiełbas. … SZCZEGÓŁY →

Wilk - maszynka do mielenia mięsa TC22I (UNGER)

w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii

Producent SZRON-E3

… mięsnych i garmażeryjnych, restauracji, kuchni hotelowych, sal weselnych, cateringu itp. Obudowa oraz wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej. W wyposażeniu znajdują się: 2 sitka (8 mm), 2 noże dwustronne, szarpak 15 mm, szarpak 16 mm, popychacz oraz lejek do kiełbas. W celu zwiększenia możliwości urządzenia polecamy przystawkę do rozbijania … SZCZEGÓŁY →

MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA 22 z KOŁEM [BH-02-522]

w kategorii Pozostałe przybory kuchenne

Producent BOHMANN

… jaki do napędu ręcznego. Najważniejszą częścią maszynki jest doskonale dopasowana ślimacznica osadzona na łożysku, która wprawiona w powolny ruch obrotowy (napędzana ręcznie korbą/kołem lub za pomocą silnika) przesuwa kawałki mięsa w kierunku obracających się wraz ze ślimacznicą noży rozdrabniających mięso przeciskane przez tarczę z niewielkimi otworkami o ostrych krawędziach. Maszynka … SZCZEGÓŁY →