Opis: - ręczny przechył misy - powierzchnia robocza ok. 570x430 mm - efektywność ok. 100 kotletów/h - pojemnośc ok. 40 l. - temperatura max.: 275 °C - przeznaczona do smażenia produktów spożywczych na tłuszczu - uchylna misa zezwala na ławe zlewanie zużytego tłuszczu - płynna regulacja temperatury - kontrolka pracy - obudowa stworzona ze stali rdzoodpornej - misa tworzona ze stali rdzoodpornej o głębokości 150 mm - 9 elementów grzewczych - każdy o mocy 600 W
Aranżacja jadalni ma ogromne znaczenie dla wygody oraz samopoczucia jej użytkowników. Każdy przecież woli spędzać czas w miejscach, których estetyka utrzymana jest na wysokim poziomie. W przypadku jadalni nie tylko...
Niezwykle ważnym elementem, który ma wpływ na przebieg następnego dnia, jest odpowiedni sen. Liczy się nie tylko jego ilość, ale w znacznej mierze jakość, na którą w pierwszej kolejności wpływa miejsce do spania....