Menu

Piec do pizzy 1-komorowy - poj. 1x35cm

Cechy produktu

  • Producent ProfiChef 

Opis

Stan: nowy. Piec do pizzy jednopoziomowy ProfiChef PCI-01001 z możliwością pieczenia 1 blachy z pizzą o średnicy 35 cm. Piec asygnowany jest do mniejszych lokali gastronomicznych jako urządzenie pomocnicze. Perfekcyjny nie tylko do pieczenia świeżej lub mrożonej pizzy, lecz także do zapiekanek. Zakres temperatury pracy - od 50 do 300oC. Piec PCI-01001 ma trzy ustawione na stałe programy do pieczenia pizzy, program grzania i program dostosowywanej temperatury. Sterowanie przy pomocy elektronicznego termostatu, którego panel sterujący znajduje się na przedniej ścianie pieca. Wspólne sterowanie grzałkami górną i dolną. Timer - od 0 do 15 minut. Oświetlenie wewnętrzne i przeszklone drzwi umożliwiają kontrolę pieczonej pizzy. Piec jest wyposażony w prawidłowej jakości płytę szamotową. Przed pierwszym wykorzystywaniem należy ustawić piec na maksymalną temperaturę i pozostawić na 30 minut, żeby wypalić pozostałości produkcyjne.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.