Menu

Piec do pizzy 2-komorowy D-12 P- 12 x pizza śr. 33 cm

Cechy produktu

  • Producent RM Gastro 

Opis

Piec do pizzy elektryczny 2-komorowy D-12 P na 12 pizz o śr. 33 cm (po 6 na komorę). Elektroniczny panel sterowania - umożliwiający m.in. Zaprogramowanie opóźnionego startu, zakończenia pieczenia dla każdej komory oddzielnie, dwa programy pracy. Energooszczędne grzałki górne - dla skrupulatniejszego i szybszego pieczenia. Wewnętrzne oświetlenie halogenowe. Cała komora wyłożona płytami szamotowymi. Płyty szamotowe dolne ActiveStone o grubości 22 mm. Płyty szamotowe górne i boczne tradycyjne. Cyfrowy termometr. Dostosowywane odprowadzenie pary. Piec zaprojektowany i stworzony, żeby pracować z najwyższą skutecznością i efektywnością. Szybkie nagrzewanie. Przystępny dostęp do części - przystępna konserwacja i czyszczenie. Front ze stali rdzoodpornej, obudowa ze stali malowanej. Termostat regulacji temperatury niezależny dla górnych i dolnych grzałek. Wentylator chłodzący rozszerza komfort pracy.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.