Menu

Piec do pizzy elektryczny | dwukomorowy | 12x36 | RESTO QUALITY TECPRO66

Cechy produktu

  • Producent RESTO QUALITY 

Opis

Opis:

  • hartowane szkło i folia niskoemisyjna zniżają utratę ciepła
  • znaczne okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
  • wysokiej jakości izolacja termiczna
  • niskie zużycie energii
  • front pieca wytworzony ze stali rdzoodpornej, obudowa ze stali malowanej proszkowo
  • wewnętrzne oświetlenie komory
  • manualny panel sterowania
  • płytka szamotowa dolna
  • możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną (opcja dostępna za opłatą)
  • niezależne sterowanie grzałek górnych i dolnych- do 500 ° C
  • dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
  • progresywny design
  • urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki

właściwości technologiczne

  • i lość komór: 2
  • rozmiary pizzy: 6x?36 cm
  • wymiary wewnętrzne: 720x1080x140 mm (x2)
  • wymiary zewnętrzne: 960x980x710 mm
  • moc: 18,0 kW
  • napięcie: 400V
  • temperatura: 50-500 ° C
  • waga: 215 kg
  • liczba blach 60x40cm: 4

Dlaczego warto wybrać piec do pizzy Resto Quality TECPRO 66?:

  • W pełni profesjonalny piec do pizzy wykonany we Włoszech.
  • zwiększona izolacja komory.
  • Wytrzymały oraz komfortowy uchwyt drzwi.
  • spore okno rewizyjne stworzone ze specjalnego szkła ograniczającego utratę ciepła.
  • profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi.
  • Izolująca opaska wokół drzwi pieca.
  • Micro okap umieszczony nad drzwiami zmniejszający wyciąganie się ciepła z pieca.
  • Regulacja poziomu wilgotności przez dźwignię otwarcia komina.
  • Termometr demonstrujący temperaturę we wnętrzu komory.
  • Temperatura maksymalna to aż 500°C.
  • Dolna powierzchnia komory wyłożona szamotem.
  • Możliwość wyposażenia pieca także w górną płytę szamotową zwiększającą stabilność pieca.
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.