Menu

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400mm

Cechy produktu

  • Producent Resto Quality 

Opis

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400mm, Opis: elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki cieplnej, hartowane szkło, obszerne okienko pozwala na ciągłą kontrolę pieczenia, wysokiej jakości izolacja cieplna, front pieca wykonany ze stali rdzoodpornej, obudowa ze stali malowanej proszkowo, wewnętrzne oświetlenie komory, płytka szamotowa dolna, możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną (opcja przystępna za dopłatą), niezależne sterowanie grzałek górnych i dolnych- do 500°C, dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze, nowoczesny design, urządzenie dostarczane jest bez kabla oraz wtyczki, możliwość wyposażenia w programowalny generator pary (opcja przystępna za dopłatą), atrybuty technologiczne, ilość komór: 2, rozmiary pizzy: 6x 40 cm, wymiary wewnętrzne: 830x1240x180 mm (x2), rozmiary zewnętrzne: 1140x1540x750 mm, moc:20,4 kW, napięcie: 400V, temperatura: 50-500°C, waga: 209 kg, ilość blach 60x40cm: 4+4, Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality TR D 66?: w pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech, elektroniczne ustawianie temperatury pieca, komora o wysokości 180mm, wytrzymały i komfortowy uchwyt drzwi, pokaźne okno rewizyjne produkowane ze specjalnego szkła ograniczającego utratę ciepła, niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca, mistrzowskie sprężynowe zawiasy drzwi, możliwość dokupienia generatora pary, regulacja poziomu wilgotności przez dźwignię otwarcia komina, możliwość wyposażenia pieca dodatkowo w górną płytę szamotową rozszerzającą stabilność pieca, 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski, gwarantowany bon zakupowy od producenta o wartości 300 zł netto w przypadku awarii urządzenia

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.