Menu

Piec konwekcyjno-parowy | 12x GN1/1 | sonda | 99 programów | 15,8kW

Cechy produktu

  • Producent Resto Quality 

Opis

Piec konwekcyjno-parowy | 12x GN1/1 | sonda | 99 programów | 15,8kW, Opis: piec zezwala na: pieczenie, smażenie, grillowanie, gotowanie na parze, blanszowanie, rozmrażanie, regenerację, 3 tryby pracy: para, gorące powietrze, kompilacja pary i gorącego powietrza, elektroniczny panel sterujący, wentylator posiadający zmienne kierunki obrotów, równomierny rozkład temperatur w komorze, 6 szybkości wentylatora, możliwość zapisania 99 programów, 4 cykle gotowania na każdy program, 16 wstępnie wgranych programów, sonda rdzeniowa zezwala na kontrolowanie temperatury we wnętrzu potraw, precyzyjne oświetlenie wnętrza pieca, funkcja wstępnego nagrzewania do 260°C, szczególnie produktywny system naparowania komory, system usuwania nadmiaru wilgotności z pieca, drzwi wyprodukowane z podwójnej szyby atermicznej, stanowią nad wyraz dobrą ochronę termiczną, wysuwane prowadnice usprawniające czyszczenie, wnętrze pieca wykonane z polerowanej stali nierdzewnej, możliwość obróbki jednocześnie różnorodnych potraw, bez obawy o przenikanie zapachów na poszczególnych półkach, prowadnice umożliwiają korzystanie z blach GN1/1 lub opcjonalnie blach cukierniczo-piekarniczych 600x400, system prędkiego schładzania komory, uszczelka drzwi tworzona jest z gumy silikonowej, opornej na wysokie temperatury i ścieranie, dostosowywane nóżki pozwalają na właściwe wypoziomowanie pieca, system zwiększający przepływ powietrza wewnątrz komory, para tworzona metodą bezpośredniego natrysku, funkcja naparowania, a także sonda pomiarowa pozwalają na rewelacyjną obróbkę mięs, drobiu, ryb, warzyw, wymagane podłączenie do wody, możliwość kontroli wilgotności w komorze, ergonomiczna klamka, możliwość szkolenia z obsługi i gotowania na piecu - 500 zł netto, możliwość montażu pieca pod przygotowaną instalację - 450 zł netto, atrybuty techniczne: sterowanie: elektroniczne, pojemność: 12xGN1/1, rozmiary zewnętrzne (WxDxH) [mm]: 920x900x1210, odległość między prowadnicami [mm]: 67, waga [kg]: 130, moc [kW]: 15,8, zasilanie [V]: 400, temperatura [°C]: 30-260, sugerowana ilość porcji: 90-150, Wyposażenie uzupełniające: okap kondensacyjny (PC9000) 920x995x230 – 6 090 zł netto, podstawa pod piec z prowadnicami na tace – 1 500 zł netto, zmiękczacz manualny LT8 – 318 zł netto, zmiękczacz samoczynny RQ65 – 1 049 zł netto, komora wzrostowa (PL9012) – 4 570 zł netto, prowadnice umożliwiające korzystanie z blach cukierniczo-piekarniczych 600x400 – 599 zł netto, piec z drzwiami otwieranymi na prawą stronę – 999 zł netto, prysznic do mycia komory – 418 zł netto, Dlaczego warto wybrać piec konwekcyjno-parowy Resto Quality PF9110D?:>, w pełni fachowy piec konwekcyjno-parowy wytworzony we Włoszech, sonda pomiarowa zezwala na kontrolowanie temperatury pieczonych potraw, 4 cykle gotowania na każdy program, możliwość zapisu 99 jednostkowych programów, 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.