Menu

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny VISION BLUE B 2011 b

Cechy produktu

  • Producent Retigo 

Opis

Piec konwekcyjno-parowy RETIGO B 2011 b VISION BLUE z bojlerowym wytwarzaniem pary w komorze. W przypadku braku możliwości wytwarzania pary w bojlerze piec ma możliwość natryskowego wytwarzania pary. Wsad - 20 pojemników GN 1/1. Automatyczne mycie. W wyposażeniu wózek z prowadnicami na 20 GN 1/1. Techniki gotowania: gorące powietrze 30 – 300 °C funkcja kombi - gorące powietrze/para 30 – 300 °C funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C bio-gotowanie 30 – 98 °C pieczenie nocne - oszczędność czasu, energii i pieniędzy timer półek - możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce regeneracja, system bankietowy - obróbka cieplna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw serwowania delta T pieczenie/gotowanie - doskonałe dostosowanie parametrów pieczenia znacznych mięs pieczenie niskotemperaturowe - śladowej utracie wagi, udoskonalona soczystość i smak Cook & Hold - po zakończeniu obróbki termicznej, piec automatycznie przechodzi w tryb podtrzymania Golden Touch - funkcja zapiekania z konsekwencją doskonałej złotobrązowej i chrupkiej skórki sous-vide, suszenie, pasteryzacja, konfitowanie, wędzenie - specjalne programy dla postępowej gastronomii automatyczny przedgrzew samoczynne chłodzenie manualne nawilżanie automatyczny start Easy Cooking Wyposażenie: automatyczne mycie książka kucharska - 1000 programów po 20 kroków rekuperator AHC (Active Humidity Control) - automatyczna regulacja wilgotności ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary ACM - system automatycznego zarządzania objętością potrójna szyba w drzwiach - niewielkie straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi dwukierunkowe obroty wentylatora - genialnie równomierny efekt pieczenia automatyczna klapka - opatentowany system usuwania wilgoci, dla uzyskania udoskonalonej chrupkości i świetnego koloru 7 szybkości wentylatora - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i rozszerza bezpieczeństwo taktowanie wentylatora - 3 kroki dla jeszcze obszerniejszej równomierności konkretna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody 6 punktowa sonda gotowania - skrupulatne pieczenie, stała kontrola temperatury we wnętrzu potrawy stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonanie z powłoką o podwyższonej trwałości chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla nietrudnego czyszczenia elementy sterujące: Vision Touch Controls - 8 calowy barwny dotykowy panel sterujący, proste i instynktowne sterowanie MyVision - maksymalna personalizacja menu, wszystko co Ci potrzeba na głównym ekranie dotykowy panel sterujący - niezawodne i szybkie sterowanie w każdych warunkach, brak komponentów mechanicznych funkcja Learn - piec zapamiętuje bieżący program i pozwala na jego zapisanie Serwis: System HACCP - łatwa i niezwłoczna analiza punktów krytycznych BCS (Boiler Control System) - samoczynny system sterowania i kontroli bojlera SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach Port USB - nieskomplikowane rejestrowanie lub wczytywanie danych Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi przez przeglądarkę internetową

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.