Menu

Piec piekarniczo-cukierniczy | 12500W | 400-230v | 800x1300x(H)1080mm

Cechy produktu

  • Producent Diamond 

Opis

Piec piekarniczo-cukierniczy | 12500W | 400-230v | 800x1300x(H)1080mm, Opis produktu: Jednostki do piętrowania, modele gazowe albo elektryczne, śladowa średnia efektywność. Pokrywa zaprojektowana ze stali rdzoodpornej AISI 304. Estetyczny, idealny do pokazów kulinarnych. Komora pieca zaprojektowana ze stali rdzoodpornej AISI 304. Osłonięte części grzewcze. Równomierne rozprowadzenie ciepła dzięki otworom w komorze pieca, na każdym poziomie. Drzwi z uchwytem atermicznym, wyposażone w dużą szybę bezpieczeństwa. Wydech kondensatu, wewnątrz pieca. Elektroniczna regulacja temperatury. Temperatura od 50°C do 300 C°. Oświetlenie wewnętrzne. Samoczynny albo manualny nawilżacz. Modele elektryczne: każdy piec jest przystępny w 230V/3. Dostarczany bez blach. Specyfikacja technologiczna: moc elektryczna [kW] 12.5, napięcie [V] 400-230/3N 50Hz, rozmiary [mm] 800x1300xh1080, waga [kg] 180

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.