Menu

Piec tunelowy elektryczny SET1100

Cechy produktu

  • Producent Resto Quality 

Opis

Piec tunelowy elektryczny SET1100, Opis: urządzenie świetne do wypieku pizzy, chleba, wyrobów cukierniczych i garmażeryjnych, krótki czas pieczenia, proste odbieranie produktów z taśmociągu produkowanego z siatki, szerokie okienko zezwala na ciągłą kontrole pieczenia, prosta obsługa dzięki możliwości programowania, równomierne rozprowadzanie ciepła w całej komorze, korpus wyprodukowany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, mikroprocesorowy panel kontrolny, możliwość pracy w niskiej temperaturze otoczenia, dobrany do przenośnika, niskie zużycie energii, komora piekarnika wytwarzana ze stali, dotykowy ekran LCD upraszczający obsługę, temperatura pracy od 90 do 300°C, pozwala na oszczędność czasu dzięki prędkiej i skutecznej pracy, długość procesu pieczenia od 1 do 30 minut, cechy techniczne: wymiary zewnętrzne [mm]: 760x1080458, rozmiary komory pieczenia [mm]: 437x530x124, zużycie energii [kWh]: 3, moc [kW]: 6, zasilanie [V]: 400, szerokość taśmy [mm]: 400, waga [kg]: 77, efektywność śr.30 [szt/h]: 38, Dlaczego warto wybrać piec tunelowy Resto Quality SET1100?: sterowanie przy pomocy panelu dotykowego z możliwością zapisu zróżnicowanych parametrów pieczenia, obfita powtarzalność wypieku, piec przeznaczony do znacznych pizzerii oraz cukierni, ogrzewanie pieczonych produktów przez równomierny nadmuch gorącego powietrza, 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.