Menu

Urządzenie do utrzymywania potraw Hold-o-mat | 3x GN 2/3 | 1000W

Cechy produktu

  • Producent RM GASTRO 

Opis

Urządzenie do utrzymywania potraw Hold-o-mat | 3x GN 2/3 | 1000W, Opis produktu: utrzymuje danie poprzez kilka godzin w precyzyjnie nastawionej temperaturze, perfekcyjna jakość towaru końcowego, w dodatku mięs i ryb, mniejsze straty dzięki powolnemu gotowaniu, najwyższa jakość wykonania, nieskomplikowany serwis, prosta obsługa, zakres temperatur od 50 do 120 °C, wysoka precyzja sondy cieplnej +/- 2 °C, obfita mobilność urządzenia – wymaga wyłącznie zasilania, 1N~/220 V/50 – 60 Hz/10 A, niewielkie zużycie energii - 300 – 400 W (ustalony pobór mocy), zużycie energii 1 – 1,8 kW, dokładny pomiar temperatury dzięki systemowi PT 500, inteligentne odwilżanie komory zagwarantuje adekwatne warunki termiczne, możliwość zabudowania do mebli kuchennych albo wsunięcia do podstawy pieca konwekcyjno-parowego, możliwość wyboru lewych lub prawych drzwi, Specyfikacja towaru: Moc (kW) 1, objętość (GN) 3x GN GN 2/3 - 65;albo 2x GN GN 2/3 - 100, Waga (kg) 21, Zasilanie el# (V/Hz) 230 V / 50 Hz, zastosowanie do użytku domowego

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.