demonstrujemy zupełnie nowy produkt! wyśmienite bułki do hamburgerów - idealnie krągłe pieczywo które spełni Wasze oczekiwania smakowe! Pieczywo na bazie mieszanki mąk graham, łubinowej i sojowej z dodatkiem słonecznika i siemienia lnianego.
Nasze bułki posiadają wyjątkowe walory smakowe i wizualne a dzięki zaimplementowaniu technologii pakowania MAP w atmosferze obojętnej termin przydatności to min. 60 dni! Jedynie 10 gram węglowodanów na 100 gram wyrobu.
Bogate w błonnik, a także białko. Spełnia oczekiwania diety keto i low carb. Niepokaźna zawartość glutenu. W opakowaniu 4 sztuki po 100 gram. Skład: patrz zdjęcie etykiety Zalecenia technologiczne Produkty wyjmujemy z opakowania i układamy na blachy.
Uwaga! Bułki wypiekamy w pełni. Faza 1: Wypiek Temperatura wypieku: 250oC Czas: 2-5 min. Faza 2: Chłodzenie W temp. Otoczenia Uwagi końcowe: towar może być ponadto spożyty bez podgrzania. Jednak na uzyskania ulepszonych walorów smakowych zaleca się zapieczenie bułek.
Uwaga: temin przydatności tej partii: 16/03/2021