Menu

Stół roboczy nierdzewny na kółkach

Cechy produktu

  • Producent M&M Gastro 

Opis

Stół roboczy na kółkach. Stół roboczy to podstawowe wyposażenie fachowej gastronomii. Stworzony z blachy nierdzewnej chromowo-niklowej o grubości 1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową o grubości 18 mm klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie wymagania dotyczące kontaktu z żywnością.

Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi powoduje, iż stół jest oporny na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o przekroju kwadratowym o wymiarach 40x40 mm, wzmocnienia boczne są realizowane z kształtowników 30x30 mm.

Wykonanie: Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni.

W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego ponadto z rantem lewym albo prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni. W przypadku stołu, którego miejsce zaplanowano na środku kuchni w bloku maszyn, najkorzystniejszym modelem będzie stół bez rantów.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.