Menu

Schładzarko-zamrażarka szokowa Infinity IS 2011 S | 20xGN1/1 | 4180W | 1190x1332x(H)2490mm

Cechy produktu

  • Producent RM GASTRO 

Opis

Schładzarko-zamrażarka szokowa Infinity IS 2011 S | 20xGN1/1 | 4180W | 1190x1332x(H)2490mm, IS 2011:objętość: 1 wózek na 20x GN 1/1, schładzanie - 80 kg /cykl, zamrażanie - 65 kg /proces, IS 2011 S:pojemność: 1 wózek na 20x GN 1/1, schładzanie - 110 kg /cykl, zamrażanie - 95 kg /cykl, dotykowy panel sterujący z piktogramami, sonda potrawy: 4-punktowa, czynnik chłodniczy: R404a, FUNKCJE CHŁODZENIA: Opis produktu: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie - chłodzenie, POZOSTAŁE FUNKCJE: Opis artykułu: dowolnie programowany cykl kombi, możliwość zapisania własnych programów (mniejszy ubytek wagi dzięki cyklom zaprogramowanym specjalnie dla obrabianej potrawy), HACCP real time - graficzne zobrazowanie informacji na wyświetlaczu i zapisanie ich do pamięci urządzenia, wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, zaimplementowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, informacji HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana szybkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel - pozwala na nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi, oświetlenie diodami LED komory roboczej, filtr, który proste czyszczenie kondensatora (bez interwencji technika), OPCJE ZA DOPŁATĄ: Opis artykułu: zastosowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli informacji HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, wózek transportowy na GN 1/1 albo EN 600x400, atrybuty: Moc (kW) 4,18, objętość (GN) wózek 1/1, Waga (kg) 520/120, wymiary (mm) 1190 x 1332 x 2490; 1182 x 450 x 901, Zasilanie el# (V/Hz) 400 V / 3N / 50 Hz

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.