Szafa przeszklona do sezonowania mięsa | 850L | 20x GN2/1 | -3°C do +35°C | 790x1095x(H)2025 mm, - Izolowane szklane drzwi, z ramą z anodowanego aluminium. - W zestawie: 12 konstrukcji ze stali rdzoodpornej na haki do mięsa i 4 pary prowadnic.
- 4 dostosowywane nóżki ze stali nierdzewnej. - wykonano w środku i na zewnątrz ze stali rdzoodpornej AISI 304 (tył ze stali ocynkowanej), rama nośna. - Wsporniki i prowadnice ze stali nierdzewnej (antyprzechyłowe), zezwalają na umieszczenie kratek w dowolny sposób (odstęp 67 mm), tłoczony spód, zaokrąglone krawędzie i narożniki (bez nierówności).
- Szklane drzwi izolowane (podwójnie oszklone), z funkcjonalnym uchwytem, odwracane, przypasowany zamek magnetyczny (łatwa wymiana bez narzędzi), zawiasy zatrzymują się przy kącie 100°, drzwi automatycznie się zamykają, (sygnał audio-dźwiękowy gdy drzwi są otwarte).
- Mikroprzełącznik zatrzymuje wentylator gdy drzwi są otwarte. - Standardowo dostarczana z zamkiem na kluczyk. - Górny panel dostępu do kompresora posiada zawiasy, prosta kontrola. - Kompresor klasy tropikalnej (temp.
otoczenia +43°C), wentylowany kondensator. - Ponadwymiarowe parowniki boczne, wentylowane albo statyczne, zabezpieczone warstwą przed solą i kwasami z pożywienia, całkowicie ukryte (niewidoczne). - Czynnik chłodniczy R404A rozprowadzany wężownicą.
- Cyfrowy mikroprocesor elektryczny (obudowany, w 100 wodoszczelny) z funkcjami HACCP, przedni ekran sterowania z niebieskim oświetleniem LED. - Wewnętrzne oświetlenie (neon TL) regulowane przełącznikiem.
- automatyczne rozmrażanie parownika (poprzez ciepły gaz), programy rozmrażania ustawione fabrycznie (możliwość modyfikowania w każdej chwili). - samoczynne rozmrażanie kondensatu (poprzez ciepły gaz).
- Poliuretanowa izolacja bez freonu (75 mm = super izolacja). - Wyposażenie wyprodukowane zgodnie z panującymi normami CE. Mocne strony: - Wielofunkcyjna szafa z pamięcią na 20 programów, 6 faz na program do dostosowywania temperatury, wilgotności i czasu (możliwość modyfikowania w każdej chwili) każdego programu do sezonowania mięsa "DRY AGED MATURING",w dodatku mięsa i serów "FERMENTING AGING".
- samoczynne urządzenie do nawilżania od 30% do 99% (ultradźwięk) i odwilżania. - Cyrkulacja powietrza wewnątrz szafy, samoczynna ekstrakcja. - Jednostka chłodnicza klasy tropikalnej (+43°C). - Izolacja: 75 mm "superizolacja" - Równomierne rozprowadzanie chłodnego powietrza, żywność nie wysusza jedzenia.
- Możliwość regulacji higrometru dla delikatnych produktów. - Sterowanie mikroprocesorem (w 100% wodoszczelny). Mm (BxDxH): 790x1095(1750)xh2025, T°: -3° +35°, kW: 0,7, Volt: 230/1N 50Hz, kg: 182, M³: 1,8