PASTA SŁONECZNIKOWA Z PAPRYKĄ PEPPERONI BEZGLUTENOWA BIO 180 g - ZWERGENWIESE komponentyolej słonecznikowy*, nasiona słonecznika* (21 %), woda, papryka* (12 %), sok cytrynowy z koncentratu*, koncentrat pomidorowy*, cebula*, syrop jabłkowy*, sól, czosnek*, ocet jabłkowy*, chili*, oregano*, rozmaryn*, pieprz cayenne* (*certyfikowany naturalny) OPISDelikatna, kremowa pasta do kanapek i znakomita baza do dipów lub sosów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1734 kJ/ 421 kcalTłuszcz: 42 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 gWęglowodany: 4,4 gw tym cukry: 2,7 gBłonnik: 2,3 gBiałko: 5,1 gSól: 1,2 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.