Menu

Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa ZKU-10.20E

Cechy produktu

  • Producent Lozamet 

Opis

Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ZKU-10.20E o znacznej wydajności mająca funkcję wyparzania przeznaczona do mycia rodzaju naczyń stołowych: talerzy, szkła, kubków, a także sztućców. Zmywarka kapturowa wyjątkowo polecana jest do dużych i średnich zakładów gastronomicznych, restauracji i stołówek. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm umożliwia mycie talerzy o maksymalnej średnicy 40 cm. Drzwi podnoszone hydraulicznie. Elektroniczny programator. Gastronomiczna zmywarka kapturowa ZKU-10.20 produkowana jest z wysokiej jakości stali kwasoodpornej 18/9. Proces mycia z wyparzeniem trwa około 200 sekund. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Samoczynne otwieranie komory przemywającej wyraźnie ułatwia pracę. Zaleca się wymianę wody w komorze przemywającej co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej wydajnego wykorzystania wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki kapturowej ZKU-10.20 znajdują się: dozownik płynu płuczącego kosz uniwersalny o rozmiarach 50x50 cm 2 szt. Wkład do talerzy kolisty 1 szt. Wkład do kubków 1 szt. Wkład od kieliszków 1 szt kosz na talerze (18 sztuk) 1 szt. Kubek na sztućce 8 szt. Krata ochronna 1 szt. Wykorzystanie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zagwarantuje szybkie mycie dużej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.