Menu

Zmywarka gastronomiczna do naczyń

Cechy produktu

  • Producent Lozamet 

Opis

Zmywarka gastronomiczna do naczyń z funkcją wyparzania. Zasilanie: 400 V lub 230 V. Sterowanie elektromechaniczne. Zmywarka przeznaczona do mycia rodzaju naczyń stołowych: talerzy, szkła, kubków, a także sztućców.

Możliwość mycia tac przy zastosowaniu adekwatnego kosza. Urządzenie wykonane jest ze stali rdzoodpornej, co gwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny. W zmywarce realne jest mycie talerzy o maksymalnej średnicy 32 cm.

Zmywarka zaopatrzona jest w 2 pary ramion przemywająco-płuczących (2 na górze i 2 u dołu), które gwarantują właściwą jakość mycia i wyparzania. Dwa cykle mycia: 120 i 180 s. W wyposażeniu typowym zmywarki do naczyń znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego pompa wspomagająca płukanie kosz na talerze kosz uniwersalny kosz do szkła kosz na sztućce użycie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj.

restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zapewnia prędkie mycie sporej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.