Mieszanka najkorzystniejszych typów whisky dojrzewających przez co najmniej 12 lat, znamionująca się głęboko bursztynowa barwą i owocową nutą zapachową, a także bogatym, subtelnym, zbalansowanym smakiem. Whisky Dewar’s 12 Years Old pozostała tworzona poprzez Master Blendera Toma Aitkena w 2000 roku. W procesie produkcji jest użytkowany cykl zwany podwójnym starzeniem (Double Aging). Wyjątkowy smak Dewar’s 12YO jest doceniany poprzez koneserów na całym świecie. Do tej pory, nieszablonowa gładkość smaku pozostała potwierdzona prawie 30 nagrodami światowymi, m.in. Monde Selection, Gold Medal & Trophy (2007). Do składowania alkoholu używa się drewnianych, precyzyjnie przygotowanych beczek, w których wcześniej przechowywane było sherry lub burbon. Dzięki temu alkohol dojrzewa, a przy tym nabiera wytworności i lekkiej słodyczy.
Odpowiednie żywienie jest podstawą dla zachowania zdrowia naszych czworonożnych przyjaciół. Oczywiście ważnymi aspektami są również: dostosowana do rasy i wieku psa liczba oraz intensywność spacerów, a także...
18+
Ta strona jest dostępna tylko dla osób pełnoletnich.