Menu

Kij bilardowy II cz. McDermott G709

Cechy produktu

  • Producent McDermott 
  • Rodzaj kij 

Opis

Kij bilardowy II cz. McDermott G709 seria G od firmy McDermott to kije, których produkcja odbywa się w USA. Ogólnoświatową sławę przyniosła firmie kompozycja wysokiej jakości z egzotycznych gatunków drewna, niesamowite inkrustacje i niemal niezliczone możliwości dopasowania kija pod danego gracza.

Charakterystyka: rękojeść wytwarzana z klonu oczkowego inkrustacje z cocobolo, mosiądzu, czarnego i kościanego uretanu kołnierz produkowany ze stali nierdzewnej kij bez owijki gwint 3/8"-10 - pewnie łączny szczytówkę z rękojeścią szczytówka i-Pro Slim z inkrustacjami - najistotniej progresywna technicznie szczytówka McDermott - zapewniająca najlepsze atrybuty i największą precyzję wielowarstwowy skórzany tip Navigator Alpha Medium o średnicy 12 mm - gwarantuje idealną kontrolę waga kija - 19-19,5 oz - może być dobrana pod zawodnika specjalnymi śrubami wyważającymi Od 1968 roku kije producenta McDermott stale zwiększają swoją jakość, zgodnie z wymaganiami graczy wobec profesjonalnych kijów bilardowych.

Tylko po rygorystycznych oględzinach kij lub szczytówka mogą otrzymać dokument Jakości McDermott i zostają one dostarczone do sprzedawców detalicznych. Eksperci kontroli jakości produktów McDermott analizują szczegółowo każdą część kija - żadna niedoskonałość nie jest tolerowana.

Jako Regionalny Dealer firmy McDermott: zagwarantujemy najlepsze ceny wieczystą gwarancję producenta - zobacz jak skorzystać z gwarancji dostępne usługi i gratisy: Zdzierak + instrukcja obróbki tipaZOBACZ TUTAJ GRATIS PRZY ZAKUPIE KIJA zamiana tipa w kiju bilardowymZOBACZ TUTAJ GRATIS PRZY ZAKUPIE KIJA I TIPA Wyważenie kija bilardowegoZOBACZ TUTAJ GRATIS PRZY ZAKUPIE KIJA Wypożyczenie zestawu McDermott Demo przejrzyj TUTAJ GRATIS PRZY ZAKUPACH* Grawerowanie kija bilardowegoZOBACZ TUTAJ

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.