Menu

Kij bilardowy II cz. McDermott Lucky L3

Cechy produktu

  • Producent Lucky 
  • Rodzaj kij 

Opis

Kij bilardowy II cz. McDermott Lucky L3 Kije z kolekcji LUCKY są zaprojektowane, skonstruowane, a także dystrybuowane z 3-letnią gwarancją wyłącznie poprzez markę McDermott. Mieszanka wysokojakościowego klonu i warstwy graficzne, z których składa się kij, wyśmienitą jakość dla najistotniej potężnych uderzeń.

Charakterystyka: Szczytówka wytworzona z szczególnie twardego i rozciągliwego klonu cukrowego „Hard Rock Maple" Klejony, skórzany tip o średnicy 13 mm Rękojeść w efektownym odcieniu zielonym ze srebrnymi pierścieniami Gwint 3/8’’ – 10 Zmienny system wagi - 19-19,5 oz Długość kija - 149 cm Od 1968 roku kije marki McDermott stale powiększają swoją jakość, zgodnie z wymogimi graczy wobec mistrzowskich kijów bilardowych.

Produkty McDermott zyskały światową sławę dzięki swej niezawodności, a także najwyższej jakości wykonania. Wszystkie kije McDermott są stworzone w USA.Tylko po rygorystycznych oględzinach kij albo szczytówka mogą otrzymać dokument Jakości McDermott i zostają one dostarczone do sprzedawców detalicznych.

Eksperci kontroli jakości produktów McDermott analizują szczegółowo każdą część kija - żadna niedoskonałość nie jest tolerowana.McDermott wybiera jedynie najlepsze drzewa z całego globu do produkcji swoich kijów.

Szczytówka jest produkowana z najwyższej jakości drzewa klonowego, co zagwarantuje świetną i wspaniałą barwę. Jako Regionalny Dealer marki McDermott: zapewniamy najlepsze ceny wieczystą gwarancję producenta - przejrzyj jak skorzystać z gwarancji dostępne usługi i gratisy: podmiana tipa w kiju bilardowym sprawdź TUTAJ GRATIS PRZY ZAKUPIE KIJA I TIPA Wyważenie kija bilardowego zobacz TUTAJ GRATIS PRZY ZAKUPIE KIJA Wypożyczenie zestawu McDermott Demo zobacz TUTAJ GRATIS PRZY ZAKUPACH* Grawerowanie kija bilardowego zobacz TUTAJ

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.