Menu

AMEDEI Czekolada mleczna orzechowa Gianduja Toscano Nut Brown 50g

Cechy produktu

  • Producent AMEDEI 
  • Rodzaj czekolady mleczne 

Opis

AMEDEI Gianduja Toscano Nut Brown

Czekolada mleczna
Opakowanie: tabliczka 50g

Mleczna, czekolada wyrabiana w Toskanii w miejscowości Pontedera niedaleko Pizy.
Niezwykłe połączenie nieprzeciętnej mlecznej czekolady z Gianduja. Jest to konwencjonalny przysmak rodem z Piemontu, którego podstawę stanowią orzechy laskowe "Tonda Gentile Trilobata".
Jest to słodka, kremowa czekolada o intensywnie orzechowym smaku i aromacie.

Skład: Cukier trzcinowy, orzechy laskowe Tonda Gentile Trilobata, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, migdały. Kakao min. 32%. Może zawierać małe ilości pistacji, orzecha włoskiego.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.