Menu

Czekolada ciemna mleczna Beskid Chocolate Dominikana BIO 55% z mlekiem kokosowym

Cechy produktu

  • Producent BESKID CHOCOLADE 
  • Rodzaj czekolady mleczne 

Opis

Dominican Hispanola Bio 55% z mlekiem kokosowym

Czekolada ciemna mleczna
Opakowanie: tabliczka 60g

Rzemieślnicza czekolada mleczna o wysokiej zawartości kakao wyrabiana konwencjonalnymi metodami od ziarna do tabliczki w sercu Beskidu Żywieckiego.
Rafinowana i konszowana min. 48h

Czekolada mieści 55% kakao z Dominikany odmiany Hispaniola, pochodzącego z upraw ekologicznych. Dzięki wysokiej zawartości kakao, czekolada znamionuje się istotnie intensywnym aromatem czekolady mlecznej.

Skład: kakao min. 55%; ziarno kakaowca (Dominikana Hispanola Bio), masło kakaowe, mleko kokosowe w proszku (Mleko kokosowe 85%) (orzech kokosowy, woda), syrop glukozowy, białka mleka, substancja przeciwzbrylająca: E551, regulator kwasowości: E340), cukier trzcinowy nierafinowany.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.