Menu

Śląsk. Regionalna kuchnia polska - Praca zbiorowa

Cechy produktu

  • ISBN 9788377728208 
  • Autor O-press 
  • Wydawnictwo Artemis 
  • Ilość stron 112 
  • Rok wydania 2015 

Opis

Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi specyficznymi dla regionu Śląska. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw, które przygotowywało mnóstwo pokoleń Polaków z tego regionu. Stanowią one część jego historii i kultury. Poznacie Państwo przepisy na śląskie przystawki, zupy, dania główne, dodatki, a także pyszne ciasta i desery. Namawiamy Państwa do skorzystania z książki i życzymy dużo radości w trakcie przygotowywania i degustacji tych świetnych potraw.


darmowy fragment:

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.