Menu

ziemniak - hodowla, odmiany, przechowywanie, przetwórstwo

Cechy produktu
  • ISBN 9788395835827 
  • Autor Katarzyna Rębarz 
  • Wydawnictwo Agro 
  • Ilość stron 144 
  • Rok wydania 2021 
Opis

Publikacja Specjalna Ziemniak pod red. Dr hab. Katarzyny Rębarz to pokaźne uzupełnienie lubianego wśród czytelników Atlasu Ziemniak. Chwasty, choroby, szkodniki i niedobory. PS Ziemniak skupia się na poręcznych aspektach dotyczących m.

in uprawy ziemniaków na wczesny zbiór, doboru odmian, ochrony, zbioru, przechowalnictwa oraz przetwórstwa. Czytelnik odszuka tutaj dodatkowo ogromną dawkę wiedzy na temat nawadniania ziemniaka oraz zastosowania technologii rolnictwa skrupulatnego w uprawie ziemniaka.

Szczególną uwagę poświęciliśmy w dodatku technologii rolniczej opisując dla Państwa najnowsze osiągnięcia inżynierów i konstruktorów zastosowane w maszynach i sprzęcie towarzyszącym, który potrzebny jest w gospodarstwach ukierunkowanych na uprawę ziemniaka!

Opinie - 0 opinii + Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.