Menu

Filtr polaryzacyjny Hoya HD Nano CIR-PL 67mm

Cechy produktu
  • Producent Hoya 
  • Średnica 67 mm
  • Rodzaj polaryzacyjny 
Opis
Filtr polaryzacyjny Hoya HD Nano CIR-PL 67mm Nowa linia filtrów polaryzacyjnych Hoya HD Nano CIR-PL (zapowiadane początkowo jako seria HD3) to produkty, których jakość optyczna przewyższa oczekiwania najnowszych aparatów o matrycach rozdzielczości ponad 50 megapixeli. Filtry polaryzacyjne Hoya HD Nano CIR-PL 67mm są bezpośrednim rozwinięciem serii HD połączonej z doświadczeniami wyniesionymi z produkcji filtrów Fusion Antistatic. Filtr polaryzacyjny Hoya HD Nano CIR-PL 67mm o wysokiej krystaliczności ma o 25% ulepszoną transmisję światła standardowy filtr polaryzacyjny wykorzystywany w obecnych filtrach fotograficznych. Przekłada się to na prawie 1/2 działki przesłony więcej światła wpadającego do obiektywu, przynosząc ten sam efekt polaryzacji, zachowując balans kolorów typowego polaryzatora kołowego, równocześnie ulepszając kontrast i czystość. Filtr polaryzacyjny Hoya HD Nano CIR-PL 67mm - Podstawowe cechy filtra: Do 800% bardziej niepodatne na zarysowania od filtrów HD pierwszej generacji dzięki NANO-powłokom o nieprzeciętnej gładkości. Wyekwipowane w o 200% gładsze NANO-powłoki w porównaniu z filtrami HD drugiej generacji. Zupełnie nowe, wytrzymałe powłoki wielowarstwowe (16 warstw w sumie). Utwardzane chemicznie szkło filtra Cir-PL zagwarantuje czterokrotnie większą niepodatność aniżeli zwyczajne szkło optyczne. W pełni nowa technika powłok umożliwia przepuszczalność światła na poziomie 99,7% zwiększone właściwości hydrofobowe powierzchni filtra Lekka, niskoprofilowa ramka Gwint z przodu. Jaśniejsza folia polaryzacyjna, gwarantuje mniejsze straty światła – w konsekwencji uzyskując powyżej 86% przepuszczalności. Filtr polaryzacyjny Hoya HD Nano CIR-PL 67mm - pakiet posiada: Filtr polaryzacyjny HOYA HD Nano CIR-PL 67mm Oryginalne opakowanie
Opinie - 0 opinii + Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.