Profesjonalna fontanna czekoladowa Choco Maya | 3kg | 10-100°C | 340W | 220-240V | śr. 330x(H)510mmFontanny czekoladowe cateringowe Optimal, to najwyższa półka wśród mistrzowskich sprzętów do zastosowań w gastronomii.
Poszczególne urządzenia, w zależności od modelu, obsłużą każdy event od 20 do 300 gości.Fontanny mają dostosowywany termostat do sterowania podgrzewaniem oraz dwu albo trój-pozycyjny przełącznik regulujący działanie całego urządzenia.
podczas pracy można ustawić samo podgrzewanie lub podgrzewanie i płynięcie. Regulowane nóżki pozwolą wypoziomować fontannę tak, by czekolada spływała równomiernie z każdej strony.przystosowane są do nieustannej, wielogodzinnej pracy.
Zdejmowalne kaskady, a także dające się podzielić kolumny widocznie ułatwiają transport, a także czyszczenie fontann.świder, a także wirnik ze stali nierdzewne, szeroka moc grzałki, a także silnika, kaskady/talerze zdejmowane z kolumny, solidne produkowane z najwyższej jakości stali nierdzewnej, możliwość wykorzystania skrzyni/case'a transportowego, zabezpieczenie przeciwzwarciowe, zabezpieczenie termiczne, poprawna praca przy nieznacznej ilości czekolad, możliwość wykorzystania przypasowanego podestu, angileska marka, Silnik Super SilentDo 12 godz.
pracy bez przerwy--//--CharakterystykaRodzaj Do komercyjnego zastosowania Przeznaczenie 20 do 70 gości Temperatura drobna (°C) 10 Temperatura maksymalna (°C) 100 Do pracy ciągłej tak Stopki dostosowywane tak Termostat tak MateriałyMateriał Stal nierdzewna pojemnośćPojemność 2 - 3 kg Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 220V, 240V Częstotliwość 50/60Hz Moc elektryczna (kW) 0,34 wymiarySzerokość (mm) 380 Głębokość (mm) 380 Średnica (mm) 330 Wysokość (mm) 510 wymiary misy Ø 33 cm