Menu

Lekue - Keksówka Classic

Cechy produktu

  • Producent Lekue 
  • Rodzaj prostokątna 

Opis

firma Lekue jako pierwsza na świecie opatentowała i zaprezentowała postępową do dziś formę silikonu- platinum.W swym dorobku ma ogromną gamę produktów i akcesoriów kuchennych, które zyskują swoją popularność dzięki nieśmiertelnemu, funkcjonalnemu wzornictwu w żywej kolorystyce.Zasięg producenta sięga do 40 krajów, gdzie wprowadzane i rozpowszechniane są progresywne produkty tej marki. Odkrywczy silikon - platinum niepodatny jest na temperatury od -60 do +280 stopni co zezwala na wszechstronne użycie tych produktów w czynnościach takich jak: pieczenie, gotowanie na parze, chłodzenie czy mrożenie. Kolejną zaletą jest łatwość w ich przechowywaniu i myciu, dzięki rozciągliwemu materiałowi, z którego akcesoria zostały wyprodukowane.Współpraca ze szwajcarskim projektantem Luki Huber zaowocowała otrzymaniem prestiżowych nagród takich jak: Design & Innovation Madrid Fusion 2007 i Good Design Award i Trends 2009.świetna babka to taka, która jest wyrośnięta i puszysta wewnątrz, ponadto wygląda obłędnie. Doskonały keks to taki zrobiony z keksówkami Classic. Materiał, z którego produkowana jest forma to Silikon platinum,sprężysta, lekka i nieprzywieralna. Silikonowa forma nadaję się do pieczenia bez tłuszczu oraz łatwe wyjmowanie gotowych wypieków. Ponadto na silikonowej powłoce nie gromadzą się bakterie, żywność do niej nie przywiera. Po użyciu formę wystarczy umyć pod bieżącą wodą lub w zmywarce.atrybuty:- forma do wypieku keksa- nieprzeciętne cechy nieprzywieralne-wymiary: 24 x 10 x 6.8 cm [dł. X szer. X wys.]-materiał: silikon platinumWspółpracujemy z oficjalnym dystrybutorem producenta Lekue w Polsce. Nabywając w naszym sklepie, mają Państwo gwarancję zakupu oryginalnego produktu.Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania - napisz albo zadzwoń! tel. 660 56 57 58 e-mail: bok@kuchniapremium.pl

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.