Numer producenta: Hendi 223048
PIEC DO SMAŻENIA FRYTEK I NUGETSÓW
znikomy, kompaktowy piecyk asygnowany do pieczenia rozmaitego rodzaju gotowych produktów mrożonych.
idealny na stację benzynową, stadion, do baru, restauracji, hotelu, kina czy przyczep gastronomicznych
Dzięki opatentowanemu systemowi cyrkulacji powietrza skraca się czas pieczenia o 50% w porównaniu ze typowymi piecami
Wysoka wydajność – do 7,5 kg frytek na godzinę
Nie wymaga użytkowania frytury, ani żadnego innego tłuszczu co umożliwia:
– przygotowanie bardziej zdrowych posiłków
– redukcję wysokich kosztów związanych z zakupem frytury i jej utylizacji
Możliwość zaprogramowania 99 programów, po 4 kroki każdy
Port USB do wgrywania i sczytywania ustawionych programów na kolejne maszyny
Do wyboru aż 5 rodzajów obrotu kosza:
– 1 – brak obrotów
– 2 – obroty ciągłe (bez przerw)
– 3 – obrót 18 s, przerwa 54 s
– 4 – obrót 36 s, przerwa 36 s
– 5 – obrót 54 s, przerwa 18 s
Sterowanie elektroniczne z dwoma wyświetlaczami cyfrowymi temperatury i czasu pracy.
Program nagrzewania wstępnego komory.
Oświetlenie halogenowe.
Przeszklone drzwi.
W standardzie dwa kosze wewnętrzne (223055) na żywność, wytwarzane ze stali nierdzewnej.
Dwa demontowalne uchwyty na kosz wewnętrzny.
Nie wymaga specjalnej wentylacji ani okapu ze względu na zastrzeżony system kondensacji.
samoczynna praca - nie ma potrzeby stałego monitorowania personelu i usuwania odpadów olejowych.
proste czyszczenie - wszystkie wewnętrzne komponenty można z łatwością wyjąć i umieścić w zmywarce.
Wymagane podłączenie do wody i kanalizacji.
zastrzeżony system kondensacji – smażenie bez zapachów.
Ogromna oszczędność kosztów - nie wymaga zakupu i utylizacji frytury
Można stosować tam gdzie nie można wykorzystać typowej frytownicy
Bez tłuszczu
Bez zapachu
Standaryzacja jakości
prędkie przygotowanie potrawy
Nie wymaga stałego nadzoru personelu
właściwości:
rozmiary: 700x660x(H)402mm
napięcie 230V
moc 3500W
Zakres dostawy:
- piec do smażenia produktów mrożonych
- instrukcja PL
PIEC DO SMAŻENIA FRYTEK I NUGETSÓW
znikomy, kompaktowy piecyk asygnowany do pieczenia rozmaitego rodzaju gotowych produktów mrożonych.
idealny na stację benzynową, stadion, do baru, restauracji, hotelu, kina czy przyczep gastronomicznych
Dzięki opatentowanemu systemowi cyrkulacji powietrza skraca się czas pieczenia o 50% w porównaniu ze typowymi piecami
Wysoka wydajność – do 7,5 kg frytek na godzinę
Nie wymaga użytkowania frytury, ani żadnego innego tłuszczu co umożliwia:
– przygotowanie bardziej zdrowych posiłków
– redukcję wysokich kosztów związanych z zakupem frytury i jej utylizacji
Możliwość zaprogramowania 99 programów, po 4 kroki każdy
Port USB do wgrywania i sczytywania ustawionych programów na kolejne maszyny
Do wyboru aż 5 rodzajów obrotu kosza:
– 1 – brak obrotów
– 2 – obroty ciągłe (bez przerw)
– 3 – obrót 18 s, przerwa 54 s
– 4 – obrót 36 s, przerwa 36 s
– 5 – obrót 54 s, przerwa 18 s
Sterowanie elektroniczne z dwoma wyświetlaczami cyfrowymi temperatury i czasu pracy.
Program nagrzewania wstępnego komory.
Oświetlenie halogenowe.
Przeszklone drzwi.
W standardzie dwa kosze wewnętrzne (223055) na żywność, wytwarzane ze stali nierdzewnej.
Dwa demontowalne uchwyty na kosz wewnętrzny.
Nie wymaga specjalnej wentylacji ani okapu ze względu na zastrzeżony system kondensacji.
samoczynna praca - nie ma potrzeby stałego monitorowania personelu i usuwania odpadów olejowych.
proste czyszczenie - wszystkie wewnętrzne komponenty można z łatwością wyjąć i umieścić w zmywarce.
Wymagane podłączenie do wody i kanalizacji.
zastrzeżony system kondensacji – smażenie bez zapachów.
Ogromna oszczędność kosztów - nie wymaga zakupu i utylizacji frytury
Można stosować tam gdzie nie można wykorzystać typowej frytownicy
Bez tłuszczu
Bez zapachu
Standaryzacja jakości
prędkie przygotowanie potrawy
Nie wymaga stałego nadzoru personelu
właściwości:
rozmiary: 700x660x(H)402mm
napięcie 230V
moc 3500W
Zakres dostawy:
- piec do smażenia produktów mrożonych
- instrukcja PL