Menu

Kąski z gąski, indyka i kaczki - Tadeusz Barowicz (opr. miękka)

Cechy produktu

  • ISBN 9788379933143 
  • Oprawa miękka 
  • Autor Tadeusz Barowicz 
  • Wydawnictwo Wydawnictwo Rea 
  • Ilość stron 128 
  • Rok wydania 2017 

Opis

Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest wytworne a zarazem odznacza się nadzwyczajnymi właściwościami dietetycznymi. Książka posiada 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują się pośród nich oryginalne receptury z kuchni innych narodów, jak ponadto polskie dania jednocześnie te konwencjonalne, jak i współczesne. Można na domowy obiad przygotować roladki z indyka lub żołądki gęsie po alzacku. Gęsia szyja nadziewana to dobra pozycja na kolację czy kaloryczne śniadanie. A sałatka z kaczką, mango i granatem? Rewelacja. W książce są również proste przepisy na zrobienie domowych kiełbas drobiowych. Dodatkiem podnoszącym walory smakowe potraw są sosy, których lubiane przepisy znajdują się na końcu. Sięgajmy po to co zdrowe, zwłaszcza wtedy, gdy jest smaczne. Naprawdę warto.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.