Menu

wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (opr. miękka)

Cechy produktu

  • ISBN 9788379935062 
  • Oprawa miękka 
  • Autor Bernhard Gahm 
  • Wydawnictwo Rea 
  • Ilość stron 136 
  • Rok wydania 2021 

Opis

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić albo upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i polepsza smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, osuszać, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i dużo innych smakołyków. Wyszukasz tu ponad 100 oraz dane na temat maszyn i dodatków, staranne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.