Jedne z najkorzystniejszych indyjskich dań powstają poprzez połączenie Paneer (klasyczny indyjski ser) ze świeżymi warzywami w szczególności zielonym groszkiem. Matar Paneer wywodzi się z Punjabu (Krainy Pięciu Rzek) położonego w pólnocno zachodnich Indiach. Ciesz się niesamowitym smakiem Matar Paneer podając je z ryżem, chlebkiem nan lub Chapatti. Można je także podawać jako dodatek do potraw kuchni indyjskiej.
Skład: Woda, Cebula, Pomidory, Twaróg (Mleko)(12%), Zielony groszek (16%), Olej słonecznikowy, Sól, Chilli, Orzechy nerkowca, Imbir, Czosnek, Liście kolendry, Nasiona melona, Nasiona kolendry, Mąka kukurydziana, Kurkuma, Sproszkowane mango, Kminek, Kardamon, Czarny pieprz, Cynamon, Goździki, Gałka muszkatołowa.
100% Danie wegetariańskie, 100% Naturalne bez konserwantów, sztucznych barwników ani wzmacniaczy smaku
Skład: Woda, Cebula, Pomidory, Twaróg (Mleko)(12%), Zielony groszek (16%), Olej słonecznikowy, Sól, Chilli, Orzechy nerkowca, Imbir, Czosnek, Liście kolendry, Nasiona melona, Nasiona kolendry, Mąka kukurydziana, Kurkuma, Sproszkowane mango, Kminek, Kardamon, Czarny pieprz, Cynamon, Goździki, Gałka muszkatołowa.
100% Danie wegetariańskie, 100% Naturalne bez konserwantów, sztucznych barwników ani wzmacniaczy smaku
Przenieś zawartośc torebki do naczynia. Przykryj i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej przez około 1-2 minut. Podawaj gorące!
albo
Zamkniętą torebkę zanurz we wrzącej wodzie i gotuj poprzez około 5 minut. Ostrożnie wyjmij torebkę, otwórz i przełóż zawartość na talerz. Podawaj gorące!
SMACZNEGO!!