Menu

ZWILLING Takumi - nóż do wędlin 23 cm

Cechy produktu
  • Producent Zwilling 
  • Rodzaj do wędlin 
  • Długość noża 230 mm
Opis

Japońskie noże słyną z wybitnej ostrości, twardości i spektakularności. Wszystko to charakteryzuje dodatkowo nóż do wędlin ZWILLING Takumi pochodzący z japońskiego miasta Seki – kolebki genialnych, rzemieślniczych ostrzy.

Co więcej? Nóż do wędlin ZWILLING Takumi wprowadzi Cię na zupełnie nowy poziom kulinarnego mistrzostwa. Nieważne, czy użyjesz go w domu, czy w restauracyjnej kuchni. 23-centymetrowe ostrze składa się ze 100 warstw najwyższej jakości stali i rdzenia z FC63 o twardości 63 HRC.

stworzony poprzez mistrzów rzemiosła szlif Honbazuke umożliwia precyzyjne, czyste cięcie choćby najmocniej wytwornych potraw. Zaokrąglone krawędzie, indywidualny dla każdej sztuki, damasceński wzór i komfortowy uchwyt z Micarty - wszystko to buduje narzędzie wybitnej jakości.

genialny balans, wyśmienite właściwości tnące oraz znakomita ostrość pozwolą Ci na pracę na tak samo wysokim poziomie. Cechy SZCZEGÓLNE - Ostrze o długości 23 cm - 100 warstw najwyższej jakości stali i rdzeń z FC63 - Twardość 63 HRC - Uchwyt wyprodukowany z Micarty wymiary Nóż dostępny w rozmiarze 23 cm.

Opinie - 0 opinii + Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.