Tajniki suszenia żywności to pozycja przeznaczona dla osób, które w łatwy i korzystny sposób chcą urozmaicić swoją spiżarnię w produkty o długiej przydatności. Poręczna wiedza zawarta w książce pozwoli na samodzielne wykonanie pysznych i pożywnych smakołyków z produktów, które z łatwością i prędko ulegają zepsuciu takich jak owoce, warzywa, zioła czy mięso. Warto podążać za wskazówkami, które uchronią przed podstawowymi błędami.
Książka prezentuje zalety domowego suszenia żywności a także sposoby na przeprowadzenie cyklu i optymalny wybór sprzętu. Nieobojętne są również zasady bezpieczeństwa żywnościowego, których zachowanie ma wpływ na zdrowie. Polecamy lekturę każdemu, kto chce poznać tajniki zachowania smaku i aromatu a także sposobów na przechowywanie wysuszonych potraw.
Jak dowiedzieć się tego, co najważniejsze o urządzaniu wnętrz, jednocześnie nie wydając pieniędzy na porady projektantów? W internecie dostępnych jest wiele porad o kompozycjach czy różnorodnych stylach, ale to nie...
Ludzie uwielbiają się bać i od zawsze są ciekawi tego, czego nie potrafią zrozumieć. Zjawiska paranormalne to interesujący temat, pełen tajemnic, sekretów i niezrozumiałych zdarzeń. Niektóre są pokazane na filmach,...
Historia cen
Okres:
Przygotuj się na Walentynki
Najwięcej prezentów dla zakochanych. Najlepsze oferty 2023.